Η ΑΡΧΙΞΕΦΤΥΛΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

 

Ας αφήσουμε στην άκρη αυτό το γκραν λαϊκίστικο σώου με τους εργαζόμενους που θα χάσουν τη δουλειά τους όταν με το καλό κλείσουν τα κανάλια και ξεκινήσει ο πόλεμος κατά της καταραμένης διαπλοκής. Κατ' αρχήν δεν ξέρουμε ότι πράγματι θα κλείσουν τα κανάλια που δεν πήραν άδεια. Ελλάδα είναι εδώ, η μπάλα παίζεται χειρώτερα λες κι είμαστε κωλοχανείο. Δεν ισχύουν, στην τελική, αυτά που αποφασίζονται.

Μην πω το άλλο. Ότι αυτοί που πήραν την άδεια, γιατί τους είπαν να την πάρουν, για να γίνει το νέο παιχνίδι, μήπως θα ήθελαν να συνεχίσουν και τα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν. Έτσι θα δικαιολογηθεί, να μην πληρώσουν όλο το ποσό που πλειοδότησαν, για να ανοίξουν καινούργια κανάλια που από χέρι δεν θα βγάζουν τα λεφτά τους.

Επί του θέματος. Κατηγορείται η κυβέρνηση ότι έκλεισε κανάλια, δηλαδή επιχειρήσεις με εκατοντάδες εργαζομένους που θα απολυθούν, που θα μείνουν στο δρόμο. Και οι διάφοροι Πολάκηδες, οι σαβουρόμαγκες συριζαίοι απαντάνε ότι κάναμε ό,τι κάναμε για να κτυπήσουμε τη... διαπλοκή. Ότι οι καναλάρχες του προηγούμενου καθεστώτος ήταν παράνομοι, διαπλεκόμενοι. Ότι ήταν ταυτισμένοι με την ΝΔ, δημοσιογράφοι και καναλάρχες.

Η ξεφτύλα δεν είναι αυτά που λένε οι τσαμπουκαλεμένοι συριζαίοι, αλλά ποιο είναι το επίπεδο του κυρίαρχου ακροατήριου στην Ελλάδα. Ποιοι είμαστε, δηλαδή, το αντιλαμβανόμαστε μ' αυτές τις παπαριές των συριζαίων. Είμαστε για τα μπάζα. Αν δεν είμασταν για τη χωματερή δεν θα τα έλεγαν αυτά οι Πολάκηδες.

Δηλαδή. Ο Βαρδινογιάννης και ο Κοντομηνάς π.χ. που δεν πήραν άδεια είναι άλλης ποιότητας καναλάρχες απ' εκείνους που αδειοδοτήθηκαν. Για όνομα. Αν, δηλαδή, το mega π.χ. έμπαινε στο παιχνίδι της πλειοδοσίας, όπως π.χ. ο Μαρινάκης, σημαίνει ότι θα έχει αποδειχθεί το... πνεύμα σύριζα στα κανάλια. Για όνομα. Της αριστεράς το όνομα.

Αυτά μόνον οι συριζαίοι μπορούν να τα λένε. Αυτά μόνον σε ακροατήριο ελληνικό τα λες. Όποιος επιχειρηματίας πλήρωσε περισσότερα, είναι υπηρέτης της αντιδιαπλοκής. Όποιος έμεινε απ' έξω είναι κατακάθι του παρελθόντος.

Διαβάστε ακόμα:

Τι χάλασε του Παππά με Τζίγγερ