ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ

πηγή: Intime
 

Δεν το έχουν χωνέψει ακόμα στον σύριζα ότι ο Αλαφούζος, μάλιστα με τα λιγώτερα πακέτα, τους άρπαξε τη μία από τις 4 άδειες για κανάλι. Ποιος Μαρινάκης; Οι σύντροφοι του σύριζα έχουν λυσσάξει με τον καναλάρχη του σκάι. Μιλάμε σοβαρά. Έχει πέσει γραμμή απόλυτης στοχοποίησης του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκού.

Πόλεμος, λένε οι περί τον Νίκο Παππά, έχει ξεσπάσει στην οικογένεια Αλαφούζου. Κανονικός εμφύλιος. Ότι ο Θέμης Αλαφούζος, ο αδελφός του Γιάννη βρίσκεται στα όρια ενάντια του αδελφού του, για την εν γένει αντικυβερνητική στάση του σκάι.

Είπαμε, πόλεμος. Οι συριζαίοι, όμως, του «νεοσυστήματος» έχουν κατεβάσει πολύ το επίπεδο. Για να μειώσουν τον Γιάννη Αλαφούζο, λένε ότι κρατάει τον προβληματικό Παναθηναϊκό για να κάνει παιχνιδάκια με το twitter. Ενώ ο σοβαρός, ο αξιόπιστος Θέμης Αλαφούζος είναι σωστός, είναι λογικός σαν αφεντικό της «Καθημερινής».

Ακόμα, οι συριζαίοι που έχουν ρυθμίσει τα «σημεία βολής» στα κανόνια τους ενάντια στον Γιάννη Αλαφούζο, παρατηρούν ακόμα ότι η αντικυβερνητική πολιτική της οικογένειας διαφέρει, σε κάποια ζητήματα η «Καθημερινή» υιοθετεί θέσεις του Μητσοτάκη, ενώ στο σκάι ο Γιάννης παίζει «προσωπικά».

Διαβάστε ακόμα:

Η Καρντάσιαν με ύφος σεμνό και σοβαρό