ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

 

Δύο γυναίκες σε σκηνή-σοκ. Εκπομπή τηλεόρασης, και η καλεσμένη γκόμενα απλώνει το δεξί της χέρι και χαϊδεύει για αρκετά λεπτά το αριστερό βυζί της παρουσιάστριας. Ένα μαύρο τολμηρό και αποκαλυπτικό σηθρού φόρεμα στο γυμνό, στο χωρίς σουτιέν στήθος της παρουσιάστριας, η οποία ενθαρρύνει τη φιλοξενούμενη της εκπομπής της στο χούφτωμα.

Επόμενο να κάνει θραύση το σχετικό video από το κανάλι του Playboy στην Αμερική. Από την εκπομπή «Jukeboxx Live». Οπωσδήποτε είναι ερεθιστικό για τους άνδρες να βλέπουν, και με πλάνα κοντινά, το χέρι της μιας όχι απλά διακριτικά, όχι σεμνά, αλλά... ολοκληρωτικά, βαρβάτα να μπαλαμουτιάζει το βυζί της άλλης.

Μια ένσταση έχω μόνο. Μ' ενόχλησαν τα χαμόγελα των δύο κοριτσιών. Δεν έδειχναν να το ευχαριστιούνται, να τους ηδονίζει το σκηνικό. Έτσι χάνει τη γοητεία του το έργο. Το έκαναν μόνον για να αρπάξουν θεαματικότητα.

Την άλλη φορά θέλω το χέρι να πάει προς τα κάτω, στο αιδοίο της άλλης. Ας χαμογελάνε πάλι, θα το υποστούμε, μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Και καυλωτική σκηνή και χωρίς χαμογελάκια, έτσι για να αποενοχοποιηθούν οι κυρίες.

Διαβάστε ακόμα:

Ξεβρακωμένες γκόμενες με εξτένσιον οι νέες τραγουδίστριες