Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

 

Είναι αλήθεια ότι ο συγκυβερνήτης της Ελλάδος Πάνος Καμμένος από την πρώτη στιγμή που ο εργολάβος Καλογρίτσας δημοσιοποίησε τον ενδιαφέρον του να πάρει μία από τις 4 άδειες για κανάλι, άρχισε να πυροβολεί τον κουμπάρο του. Α, όλα κι όλα. Άλλο οι κουμπαριές, άλλο οι καθαρές σχέσεις στην πολιτική. Έτσι ξηγήθηκε ο πρόεδρος Πάνος.

Θα κάνω τα πάντα για να μην πάρει άδεια ο κουμπάρος μου, έλεγε και ξανάλεγε υπουργός εθνικής άμυνας. Περίεργη τοποθέτηση, αλήθεια. Λες, και είναι ικανός να βγάλει τα τανκ ο Πάνος, να κάνει πραξικόπημα στη διαδικασία του πλειστηριασμού.

Χάνει την άδεια ο Καλογρίτσας και ο Καμμένος ρίχνει άλλη μπόμπα: «Είδατε; Ο δικός μου κουμπάρος δεν πήρε άδεια, και πήρε άδεια ο κουμπάρος της Ντόρας, ο Μαρινάκης». Δηλαδή; Όπως δούλεψε παρασκηνιακά και δεν ξέρω πως αλλοιώς ο πρόεδρος των Ανέλ κατά Καλογρίτσα, έτσι κινήθηκε για πάρτη του Μαρινάκη.

Έτσι είναι. Όταν υπερηφανεύεται ότι κάποιος πήρε άδεια, ότι κάποιος δεν πήρε, αυτό σημαίνει πως ο Καμμένος δικαιούται μερίδιο παρέμβασης. Δεν την έχασε τον άδεια μόνος του ο Καλογρίτσας. Έβαλε χέρι και ο κυβερνητικός παράγων. Το ίδιο και στο τούμπα έργο με τον Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Το διαζύγιο περιμένει πάντα στη γωνία