ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΡΑΜΠ

 

Άσε, ρε. Να τα πουν σ' άλλους, όχι σ' εμάς τους πονηρούς και περπατημένους. Που ξέρουμε Ιστορία και βλέπουμε με τα δικά μας μάτια. Με τη δική μας σκέψη. Ο κάθε σοβαρός τρόμπας σήμερα στις ΗΠΑ βρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ. Βρήκαν την ευκαιρία όλοι οι ψευτοκουλτουριάρηδες να πουλήσουν μούρη. Μην τυχόν και εκλεγεί πρόεδρος στην Αμερική αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος. Αυτά λένε.

Ώπα, ρε! Είναι καλή η Αμερική, η καλύτερη πλανηταρχία της αιωνιότητας και άμα θα εκλεγεί αυτό το νούμερο, ο Ντόναλντ Τραμπ, θα κάνει κακό εντός και εκτός έδρας της πατρίδας μας. Αυτές τις χοντρομαλακίες σαλιαρίζουν επώνυμοι σταρ του σινεμά.

Α, να χαθείτε, ρε! Το έκαναν μόδα να θάβουν τον Τραμπ. Ο καθένας που θέλει να μας πει ότι είναι προοδευτικός, δημοκρατικός του κώλου, ψάχνει μια πιασάρικη ατάκα κατά του Τραμπ. «Η ψήφος στον Τραμπ ισοδυναμεί με αυνανισμό καθ' οδόν προς την κόλαση» είπε ο χολυγουντιανός ηθοποιός Σων Πεν.

Μαλακίες. Τίποτα δεν μπορεί να κάνει χειρώτερο, καλύτερο από τον Μπαράκ Ομπάμα ο Ντόναλντ Τραμπ. Αλλοίμονο κι εάν ένας πρόεδρος, δηλαδή ένας διορισμένος από τον κόσμο για μια τετραετία δημόσιος υπάλληλος, είναι σε θέση να κάνει ό,τι του βαρέσει. Ας σοβαρευτούν όλοι αυτοί που σκόπιμα ή από μαλακία τους παραμυθιάζουν.

Δεν είναι τυχαία και συμπτωματική η ισχύς των ΗΠΑ. Και δεν οφείλεται, και δεν εξαρτάται από τον εκάστοτε κάτοικο του Λευκού Οίκου. Δεν ήταν λίγοι οι φασουλάδες και οι μπάμιες με την εκλογή του πρώτου αράπη, του Ομπάμα, που προέβλεπαν ότι οι ΗΠΑ θα σταματούσαν τον αισχρό τους ιμπεριαλισμό. Παπάρια!

Όπως ο Μπους, ο δήθεν συντηρητικός μπούκαρε στο Ιράκ, έτσι και ο Ομπάμα, ο δήθεν δημοκρατικός, έκανε το ίδιο. Και το έκανε θέλει, δεν θέλει. Γιατί; Επειδή δεν αποφασίζει κανένας πρόεδρος της Αμερικής, αλλά τα συμφέροντα της Αμερικής.

Το τελευταίο. Δεν είναι ακραίος ο Τραμπ. Εμφανίζεται ακραίος διότι αυτό τον εξυπηρετεί προεκλογικά. Έστω, όμως, ότι πράγματι ο Τραμπ είναι χιτλερικός, ναζιστής. Ως πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι όπως τον θέλουν τα συμφέροντα της πλανηταρχίας.

Το κλείνω. Δεν αποκλείεται ο Τραμπ αν εκλεγεί να είναι περισσότερο φιλολαϊκός, ακόμα πιο προστατευτικός στους μετανάστες, απ' όσο προβλέπεται να 'ναι η Χίλαρυ Κλίντον. Γιατί; Επειδή αυτή θα 'ναι η πολιτική αύριο των ΗΠΑ, όχι διότι αυτό γουστάρει προσωπικά ο πρόεδρος.

Διαβάστε ακόμα:

Και ο πλανητάρχης βγαίνει από σόου