ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΥΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΩΝ 4 ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ

 

Από τη μία θέλουν να παρουσιάσουν κάτι καινούργιο οι 4 καναλάρχες που εξασφάλισαν την κρατική άδεια, και από την άλλη να αποφύγουν τους πειραματισμούς. Επειδή είναι καταδικασμένοι να κάνουν πρωταθλητισμό στο κυνήγι των υψηλών θεαματικοτήτων.

Δεν βγαίνει πρόγραμμα που εξασφαλίζει νούμερα αν δεν στηριχθεί στους παικταράδες της τηλεοπτικής πιάτσας. Στη σιγουράντζα της φίρμας. Το πακέτο που έδωσαν οι 4 καναλάρχες είναι χοντρό, αλλά το μόνο που «κέρδισαν» επιχειρηματικά είναι ο... αέρας της μπίζνας. Τίποτα άλλο εκτός από την άδεια.

Οι 4 καναλάρχες, λοιπόν, θέλουν, δεν θέλουν, θα ρίξουν κι άλλα εκατομμύρια για να περπατήσει η επένδυση τους. Αναζητούνται τα μεγάλα ονόματα για το δελτίο ειδήσεων, τα πρωϊνάδικα, τα τηλεπαιχνίδια, τα realities, τα talk-shows και…δεν βρίσκονται μεγάλα ονόματα παρουσιαστών, σχολιαστών, παραγωγών, διασκεδαστών.

Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στον τομέα των... μεταγραφών, αλλά και ένα... κόλλημα. Το πράμα δεν προχωράει. Όσο δύσκολα καταλήγουν σε μία τηλεπερσόνα, άλλο τόσο... εύκολα την απορρίπτουν.

Διαβάστε ακόμα:

Και ο Ιβάν Σαββίδης κατά της διαπλοκής!