ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ... «ΧΕΡΙ» ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΑΙΔΟΙΟ

 

Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, ρε. Έσκασε μύτη μία κυρία για να αποκαλύψει, λέει, σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της από τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ. Το έργο βρωμάει από μακριά. Άσχετο αν η μαρτυρία της κυρίας είναι αληθινή. Άσχετο.

Μετά από 25 χρόνια, ρε! Ερώτηση πρώτη που ρίχνει φως στην ιστορία. Στο νέο σκάνδαλο του Ντόναλντ Τράμπ. Εάν αυτός ο χάλιας δεν ήταν υποψήφιος πρόεδρος, η εν λόγω κυρία θα…θυμόταν ότι της είχε βάλει “χέρι” ο Τραμπ, τότε χωρισμένος από την προηγούμενη σύζυγό του;

Ήμουνα σε νυχτερινό κέντρο, αρχές του ’90, εγώ 20 χρόνων, και χωρίς να τον προκαλέσω, ούτε μία καλησπέρα να πω με τον άγνωστό μου Ντόναλντ Τραμπ, κι αυτός έχωσε το κουλό του κάτω από το φουστάνι μου, μέσα και από το σλιπάκι μου και ακούμπησε το αιδοίο μου.

Και γιατί βγήκε στον αέρα σήμερα αυτή η προσβλητική για το κορίτσι σεξουαλική επίθεση του Τραμπ; Επειδή η κυρία πήρε το χαρτζηλίκι της από πλευράς της αντίπαλου του Τραμπ, της Χίλαρυ Κλίντον.

Αυτό κάνει το “επιτελείο” κάθε υποψήφιου προέδρου στην Αμερική. Έρευνα από τότε που ο αντίπαλος πήγαινε στο δημοτικό σχολείο. Βρήκαν, λοιπόν, ένα μονόστηλο στις μέσα σελίδες, μία ειδησούλα ότι πριν 25 χρόνια ο Τραμπ έκανε την αταξία να χουφτώσει το αιδοίο μίας άγνωστης, με τολμηρό μίνι. Την βρήκαν την κοπέλλα και της ξηγήθηκαν. Το και το. Κι εκείνη συμφώνησε. Να ξεφωνήσει τον Τραμπ.

Διαβάστε ακόμα:

Κορίτσια, έρχεται ο Μπουράκ!