Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ..., ΟΧΙ ΜΠΡΟΚΟΛΑ!

 

Η κυρία Ναταλία Γερμανού κάλεσε στην εκπομπή της τον πρώην της κύριο Μάνο Ιωάννου. Το θέμα! Η πάντα σέξυ παρουσιάστρια, μάλιστα, κατέγραψε νίκη, Το γεγονός! Με φιλοξενούμενο τον πρώην της ηθοποιό, τραγουδιστή, μοντέλο, σίγουρα ένα απ’ αυτά είναι το παλληκάρι, μάζεψε την υψηλώτερη θεαματικότητα απ’ όλα τα κανάλια η Γερμανού την ώρα της εκπομπής της.

Δεν είναι αυτό ακριβώς το θέμα. Άλλο είναι εκείνο που πήρε μεγάλη δημοσιότητα. Το γεγονός, σου λέω. Πρόκειται για ρεπορτάζ με τίτλο «Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την παρουσία του Μάνου Ιωάννου στην εκπομπή της Γερμανού». Έλα, ρε! Ναι, ρε!!!

Σοβαρά μιλάς, έκανε σχόλιο σχετικό η Κατερίνα Καινούργιου; Ναι, ρε. Και αυτό το σχόλιο έγινε θέμα και σε μήντια όχι ανάλαφρα και κουτσομπολίστικα. Ναι, σου λέω. Άρα η κυρία Καινούργιου πουλάει. Το όνομά της πουλάει, κάνει γκελ. Όταν δίνουν χώρο στο «σχόλιο» της Κατερίνα Καινούργιου με τα διάφορα σχόλια π.χ. σχετικά με την επιλογή Πολύδωρα από τον Τσίπρα.

Και, τελικά, ποιο είναι το βαρυσήμαντο και τόσο ενδιαφέρον σχόλιο της Καινούργιου. Στο ρίχνω στη μάπα:

«Μπράβο στην Ναταλία. Κάτι τέτοια μ’ αρέσουν, να προσκαλεί η παρουσιάστρια τον πρώην της... Μήπως να το κάνω κι’ εγώ;». Κι αν αρνηθεί την πρόσκληση ο πρώην της; Ε, αυτό θα 'ναι η θεματάρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ερωτικά το χρυσό κορίτσι έπεσε σε καλά χέρια