Ο ΤΡΑΜΠ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

 

Είμαι Ελλάδα, όχι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Κολοσσιαία η διαφορά των δύο μεγεθών. Αν μπορεί να χαρακτηριστεί...μέγεθος η Ελλάδα, σε σύγκριση με την ισχυρώτερη εθνική δύναμη στον πλανήτη. Ισχυρώτερη πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά.

Και τολμάς, βρε καραγκιόζη Έλληνα, να κάνεις κριτική για τον...Τραμπ. Φοβερό! Ακατανόητο! Ο ανύπαρκτος διαπλανητικά Έλληνας να έχει άποψη για την πλανηταρχία. Ναι, είσαι καραγκιόζης, γνήσιος καραγκιόζης, όταν δηλώνεις σοκαρισμένος επειδή κέρδισε ο Τραμπ κι όχι η...Κλίντον.

Για τόσο καραγκιόζης μιλάμε ότι είσαι. Όλοι αυτοί που... ταράχθηκαν με την εκλογή του καραγκιόζη Τραμπ. Είναι περισσότερο κανονικοί καραγκιόζηδες, γεννήματα του παραδοσιακού καραγκιόζη. Όλοι αυτοί επειδή δεν τους έκαναν τη χάρη οι μαλάκες οι Αμερικάνοι να εκλέξουν την Χίλαρυ Κλίντον.

Για τόσο άπαικτο καραγκιοζισμό μιλάμε οι δήθεν αριστεροί, προοδευτικοί. Αν ήταν δυνατόν να μπορούσαν να ψήφιζαν και οι ίδιοι στις ΗΠΑ για να επηρεάσουν το αποτέλεσμα σε βάρος του Τραμπ. Αυτοί που μία ζωή είναι υπέρ της...ανεξάρτητης εθνικής πολιτικής και καταδικάζουν την εμπλοκή των ΗΠΑ στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδος. Η Αμερική, δηλαδή, να μην έχει λόγο στην μικρή Ελλάδα, αλλά η ψωροκώσταινα να έχει επιθυμίες για την πλανηταρχία.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Τραμπ ξεφτύλισε το χόλιγουντ