Η «ΑΥΓΗ» ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ Ο «ΓΑΥΡΟΣ»

 

Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ κυρία Κατερίνα Μάρκου, πρώην της Δημάρ, αποχώρησε από το Ποτάμι, το οποίο διέγραψε τον Ιάσονα Φωτήλα μετά και την ανεξαρτοποίηση του Χάρη Θεοχάρη. Ο αρχηγός, ο Σταύρος Θεοδωράκης, με μόνον 8 βουλευτές πλέον, είναι αποφασισμένος στης προσεχείς εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, να κατεβάσει πάλι μόνο του το κόμμα. Επειδή έχει αντιληφθεί πως δεν τον σηκώνει άλλο η πολιτική. Μέχρι εδώ. Να πραγματοποιήσει την επιθυμία του να μην ξαναγίνει βουλευτής.

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.Πολιτικό. Αναλύει τα αίτια που έριξαν τη χώρα στην καταστροφή και αναδεικνύει τις ευθύνες του πολιτικού συστήματος, αλλά και καυτηριάζοντας τους ‘Ελληνες πολίτες. Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει πορνό με εξωτικές προτάσεις σεξουαλικές. Ο Κώστας Καραμανλής έχει τελειώσει το δικό του βιβλίο με συνταγές μαγειρικής, σπεσιαλιτέ με στιφάδο και γαρδούμπες. Ο Σαμαράς δουλεύει ένα γοτθικό μυθιστόρημα θρίλερ. Ο Αλέξης Τσίπρας όταν αποχωρήσει από την πρωθυπουργία θα τα πει όλα με μία τριλογία κόμικ.

ΦΑΙΔΡΟ, τουλάχιστον. Αυτά που δεν έχει τα άντερα να τα πει, κι αν τα έλεγε ο Τσίπρας θα είχαν την κάποια σημασία τους, τα λέει ο Προκόπης Παυλόπουλος. Το διακοσμητικό στοιχείο της Δημοκρατίας κάνει επίθεση στον Ερντογάν της Τουρκίας. Στην Τουρκία του Ερντογάν. Το ακόμα φαιδρό. Επιχαίρουν κάποιοι φελλοί τη... σκληρή στάση του προέδρου της Δημοκρατίας.

ΤΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ μην τα βάζετε στην τσέπη όσο ο Τσίπρας τα χώνει στον Μητσοτάκη. Έστω και χαρτομάντηλα αν δεν χρησιμοποιείτε, είστε εκτός πραγματικότητας όσο ο Μητσοτάκης επιτίθεται στον Τσίπρα. Κλάψτε! Χύστε όσα δάκρυα σας απέμειναν. Ο πόλεμος του νυν και του αυριανού είναι προσωπικός.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ που ο σύριζας έγινε κυβέρνηση η καθημερινή εφημερίδα του κόμματος, η «Αυγή» τόσο με τα πρωτοσέλιδα θέματα όσο και με την αρθρογραφία της ασχολείται με την...ΝΔ! Αριστερή ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής. Στο στυλ του «Γάυρου» και της «Πράσινης». Εφημερίδες που συνήθως δεν αναφέρονται στις ομάδες τους, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά βγάζουν άλλοτε οργή, άλλοτε ειρωνεία στον αντίπαλο. Έτσι και η θλιβερή «Αυγή», ενδιαφέρεται όχι τι κάνει η κυβέρνηση, αλλά για τα...εσωκομματικά του αντιπάλου, της ΝΔ.

Διαβάστε ακόμα:

Κολλημένος με την μπάλα, κολλημένος με τα κέρδη