ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΜΑΙΚΛ

 

Ο πρόσφατα αποβιώσας Άγγλος τραγουδιστής Τζώρτζ Μάικλ είχε 500 εραστές τα τελευταία επτά χρόνια. Αυτό μας λέει ένας φίλος του, άτομο σοβαρό, άνθρωπος επώνυμος, πρόκειται για τον σταρ της βρετανικής τηλεόρασης Πηρς Μόργκαν. Στον αριθμό 500 δεν κολλάει αυτό που λέγεται «εραστής». Ερωτικός σύντροφος. Γκόμενος. Όταν μιλάς για 500, για να ξέρουμε τι λέμε, σημαίνει ότι ο κυπριακής καταγωγής καλλιτέχνης είχε πηδηχθεί με τόσους. Όχι 500 φορές, αλλά με 500 διαφορετικούς άνδρες.

Έκανα τον λογαριασμό. Πεντακόσιους σε 7 χρόνια, άρα 70 το χρόνο. Και έξι κατά μήνα. Πήγαινε, δηλαδή, ο σίγκερ με ενάμισυ διαφορετικό κάθε εβδομάδα, άσε πόσες φορές το έκανε.

Και λες. Ο Τζωρτζ Μάικλ δεν έκανε τίποτα άλλο στην ζωή του εκτός από το να πίνει ναρκωτικά και να ξεσκίζεται σεξουαλικά; Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί υπερσεξουαλικός ο μακαρίτης. Ούτε, βέβαια, θα τον πεις ανώμαλο. Αν πράγματι ισχύει αυτό που ο φίλος του ισχυρίστηκε, μάλιστα το έγραψε σε άρθρο του στην Daily Mail, ότι ο Τζώρτζ Μάικλ πήγε με 500 τα τελευταία 7 χρόνια, τότε ο άνθρωπος πρέπει να ήταν ασθενής. Σεξουαλικά ασθενής. Όχι ακριβώς. Έβγαζε την αρρώστια του στο σεξ, άσχετα αν ήταν ομοφυλόφιλος. Πολεμούσε την αρρώστια του με το σεξ. Για ποιούς… εραστές μιλανε.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος είναι αυτός ο Ντέιβιντ Μπόουι