ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ

 

Της πουτάνας το μαγκάλι έγινε στο μπουρδέλο με τη σύλληψη δύο δημοσιογράφων και το γεγονός καταδικάστηκε πρωτοσέλιδα μονάχα από δύο εφημερίδες του Ολυμπιακού. Φοβερά πράγματα.

Το έργο έγινε μετά από μήνυση του υπουργού άμυνας Πάνου Καμμένου που ήθελε να αμυνθεί και να προστατέψει, λέει, τα παιδιά του. Εγκαλεί δύο δημοσιογραφικά στελέχη του συγκροτήματος οικονομικών συμφερόντων του Μαρινάκη. Εκδοτικού ομίλου που υποστηρίζει και προβάλει την κοινωνική παρουσία του μεγαλομετόχου τα ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κάτι τέτοιο. Και γιατί θίχθηκε ο συγκυβερνήτης Πάνος Κάμμενος; Για κάτι μαλακιούλες που έλεγαν στο ραδιόφωνο οι δύο μηνυθέντες.

Σου λέω «κριτική» σε επίπεδο γλάστρας, σε βάρος του Καμμένου. Ούτε δόκιμοι δημοσιογράφοι σε ερασιτεχνικό σταθμό δεν θα έλεγαν αυτές τις μπούρδες που πήρε στα σοβαρά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Χούντα είναι και θα περάσει» είπαν αγωνιστικά και επαναστατικά οι δύο δημοσιογράφοι για την κυβέρνηση της… αριστεράς. Τέρμα και τελείωσε. Όλα τα έχουν ξεφτυλίσει. Τη χούντα. Την αντίσταση. Την αριστερά. Την δημοσιογραφία.

Διαβάστε ακόμα:

Ανησυχία για το ρεκόρ της βασίλισσας