ΜΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ

 

Ποιά είναι η γνώμη σου για την κυρία Μαρία Χούκλη; Αν ήσουν κανάλι που έκανες πρωταθλητισμό στις θεαματικότητες θα της έδινες τη φανέλα με το Νο9; Μιλάνε τα νούμερα, τι ψάρια πιάνει κάθε παρουσιαστής. Καμία σημασία, λοιπόν, ποιά είναι η δική σου γνώμη, η δική μου.

Ναι, το σέντερ-φορ στο κάθε κανάλι είναι ο έτσι μπροστινός του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Απ’ αυτόν εξαρτώνται πολλά. Από το πόσο μετράει. Σέντερ-φορ είναι ο παρουσιαστής διότι απ’ αυτόν περιμένεις να σκοράρει. Όχι να βοηθάει στην άμυνα, να συμμετέχει στην ανάπτυξη παιχνιδιού, να φτιάχνει ευκαιρίες για γκολ. Σ’ όλα μέσα πρέπει να είναι ο παίκτης της ομάδας, ακόμα και ο κυνηγός κρούσης, ο μπροστά-μπροστά. Αν, όμως, δεν βγάλει αυτός το γκολ, τότε η ομάδα είναι χαίρετε.

Πριν 30 χρόνια την είδα στην ΕΤ3 την κυρία Μαρία Χούκλη και την αντιπάθησα επιτόπου. Όμορφη, αρχοντική, όμως σπαστική, υστερική. Ίσως έπεσα στην περίπτωση μίας συγκεκριμένης εκπομπής. Κι από το κρατικό κανάλι η δικηγόρος Χούκλη από τότε που πήρε μεταγραφή στο mega έδειξε την κλάση της, τη σοβαρότητά της και το μέτρο της αξίας της.

Η κυρία η Μαρία Χούκλη. Αξιόπιστη. Χωρίς να αβαντάρει τον παραδημοσιογραφικό εκβιασμό της είδησης. Και μετά την κρατική ΝΕΤ έκανε άλλη μια πετυχημένη μετακίνηση, στον αντένα. Και πρόσφατα αποχώρησε, παραιτήθηκε από το κανάλι όταν προέκυψε στη θέση της ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ερώτηση. Με αντένα ο Χατζηνικολάου θα σκοράρει περισσότερο σε σύγκριση με την Μαρία Χούκλη; Δεν ξέρεις. Σύμφωνα με τις προβλέψεις ο Χατζηνικολάου θα πιάσει υψηλώτερες αποδόσεις. Την πρωτιά. Το χρυσό παπούτσι.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν πάνε καλά τα μαγαζιά της νύχτας