ΔΕΝ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛ ΟΙ... ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

 

Βήμα και Νέα, τέλος. Με μια κουβέντα να τα πούμε όλα. Όλες οι άλλες εφημερίδες σε ποιότητα είναι πολύ πίσω από τις δύο του ΔΟΛ. Παρακάτω, για να πούμε το παρασύνθημα.
Ποιός φταίει και το «συγκρότημα» όπως αποκαλούνται δεκαετίες η Νο1 εκδοτική επιχείρηση στα μήντια; Όλοι εκτός από τον... ΔΟΛ, όπως υποστήριξε το αφεντικό του, ο κύριος Σταύρος Ψυχάρης.

Φταίνε οι τράπεζες. Φταίει η κυβέρνηση. Φταίει η αντιπολίτευση. Γιατί; Επειδή δεν έκαναν κάτι για να μη χάσουν τη δουλειά τους οι 500 εργαζόμενοι. Άρα, φταίνε και οι εργαζόμενοι, διότι η προοπτική να μείνουν στο δρόμο δεν...ευαισθητοποίησε το κομματικό και το τραπεζικό κατεστημένο.

Ο Ψυχάρης δεν φταίει. Ο άνθρωπος δεν διαχειρίστηκε την επιχείρησή του όπως έκρινε εκείνος, αλλά κάτω από την πίεση, τον εκβιασμό της άλφα κυβέρνησης, της βήτα αντιπολίτευσης. Και τα δάνεια που πήρε ο ΔΟΛ δεν ήταν απόφαση του συγκροτήματος, αλλά τα έδωσαν με το ζόρι οι τράπεζες.

Παίζει στο έργο και η γνωστή καραμέλα. Κόμματα και τράπεζες δεν νοιάστηκαν για τους 500 εργαζομένους. Να, και η μεγάλη αποκάλυψη! Οι δύο ιστορικές εφημερίδες υπήρχαν, πρέπει να υπάρχουν όχι για κάτι άλλο, παρά μόνον για τους εργαζομένους.

Ένα κάρο σκάνδαλα που επιβάρυναν το δημόσιο ταμείο ένα άλλοθι είχαν, τους... εργαζομένους. Τι άλλο παρά καραμπινάτο σκάνδαλο είναι όταν οι αποτυχημένες κυβερνήσεις συντηρούσαν ζημιογόνες κρατικές επιχειρήσεις στο όνομα της... καταπολέμησης της ανεργίας από τη μία και από την άλλη κάνουν δύσκολη τη ζωή στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Η καφρίλα περισσεύει