ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΤΣΙΝΑ

 

Να φτύνεις και να ξερνάς λες και μάσησες σκουληκιασμένα σύκα. Αυτή είναι η εκπομπή «Ξαναδέστε τους...» στον alpha. Υποτίθεται ότι πουλάνε τρέλα με τα καντάρια αλλά ποιός μαλάκας να τρελαίνεται. Προσπαθούν Μουτσινάς και οι πέρδικες από κοντά, όμως όσο κι αν κτυπιούνται σκοδαλιά δεν προκύπτει. Έπομενο ήταν ο Κοντομηνάς να τραβήξει τα ρολά στην εκπομπή.

Χέστηκε η Βαλιδέ στη στέρνα με τα νούφαρα, θα μου πεις επειδή θα κοπούν οι Ξαναδέστε μας. Η πιο γελοία εκπομπή, αν με ρωτήσεις μακράν σε σάχλα από τη δεύτερη της ίδιας κατηγορίας.

Ταλαντούχος ο κύριος Νίκος Μουτσινάς. Και δεν τον κουσουμάρεις για κατσικοπόδαρο. Να, όμως, που δεν πιάνουν νούμερα οι Ξαναδέστε τους, στους οποίους αυτός πρωταγωνιστεί. Είναι το κεντρικό πρόσωπο. Μια εκπομπή που τα φωτάκια της δεν ανάβουν, όπως σε χριστουγεννιάτικο δένδρο.

Η κυρία Μαρία Ηλιάκη πλασαρίστηκε μαύρο χαβιάρι και αποδεικνύεται μαύρο βερνίκι για στρατιωτικές μπότες. Η άλλη, η κυρία Μαίρη Συνατσάκη, το νιάου νιάου, βρε γατούλα και στραβομουτσουνιάσματα στον σκηνοθέτη που αποτραβάει την κάμερα στο δευτερόλεπτο.

Κομπόστα, τέλος. Ναι, σ’ ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ανάλαφρο, χιουμοριστικό, έξυπνο, και ποιός δεν το έχει ανάγκη.

Άλλο αυτό, όμως, κι άλλο να φλομώνουν τον θεατή με ρεσιτάλ ανοησίας, με χαζοχαρούμενες τρελίτσες, που αξίζουν παραμύθι φούρναρης επέμβαση από το Δαφνί.


Διαβάστε ακόμα:

«ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΟΥΡΕΜ» Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΠΟ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»