ΤΑ ‘ΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ‘ΠΑΘΕ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ

 

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, σίγουρα θαρρεί πως έχει ασυλία βουλευτή, υπουργού, επειδή είναι πετυχημένος στη δουλειά του και αγαπητός στον κόσμο. Η μαλακία του. Ήταν κάποτε υποψήφιος βουλευτής, ακόμα κι’ αν είχε εκλεγεί, δεν θα καθάρισε με την περίπτωση της κυρίας Αθηναίδας Νέγκα.

Η γκέλα του Λιάγκα! Να μπλέξει με άτομο που λέγεται Αθηναίς. Μιλάμε σοβαρά. Δεν τα βάζεις με... όνομα περίεργο. Μα όνομα σπάνιο. Αυτός που κυκλοφορεί και με πολύ κουλτούρα όνομα είναι απρόβλεπτος. Επικίνδυνος. Επιστημονικά διαπιστωμένο. Και στατιστικά.

Ήδη η κυρία Αθηναίς Νέγκα έχει ξηγηθεί αλμυρό φυστίκι στον Λιάγκα και τον έχει κάνει να τρέχει. Το ζόρι για τον τηλεπαρουσιαστή έχει αρχίσει να γράφει, ακόμα κι’ αν στο τέλος δικαιωθεί. Το ζήτημα ήταν να μη φάει μήνυση, το πιο χοντρό αν είναι και αγωγή. Το μπλέξιμο. Η ταλαιπωρία. Κι αν στο τέλος καθαρίσει. Αν γλυτώσει. Αν απαλλαγεί από τα δικαστήρια.

Επιμένω στο... όνομα. Κρύβει πολλά. Η ανοησία του Λιάγκα ήταν να πει «νεκρόφιλη» την κυρία, κοτζάμ γυναίκα, 45αρα, επαγγελματίας, μάνα με κόρη που την έκανε με τον υιό Ζαχαριά, της οικογένειας παιχνιδιών.

Στο πολύ τραλαλά ο Λιάγκας δημοσίως και επισήμως διαβεβαίωσε ότι... ρυθμίστηκε το θέμα με την συνάδελφο Αθηναίδα, κόρη του μακαρίτη Ζακυνθινού ηθοποιού Χρήστου Νέγκα, που πνίγηκε στα 45 του χρόνια. Η Αθηναίδα, πάντως, δεν την έκανε τη δουλειά στο τραλαλά και επιμένει ότι δεν είναι... νεκρόφιλη.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΓΙΑΣΕ Ο… ΙΕΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ