ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΒΓΗΚΕ βόλτα για να κατέβει το μωρό η..., ποιά; Όχι και να αναφέρω το όνομά της εγκύου, την οποία δεν γνωρίζω. Το ότι η κυρία, που κάποιοι άλλοι την γνωρίζουν, έκανε έξοδο με το χέρι στην κοιλιά, συμφωνώ ότι είναι γεγονός άξιο να επισημανθεί στα μήντια.

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ θα ήταν αν δεν έπαιζε η είδηση ότι έδωσαν, λέει, τέλος στη σχέση τους η 50χρονη ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου και ο 35χρονος σύντροφος της, αστυνομικός τάδε. Κι όμως, όπως σημειώνουν οι έγκυροι ρεπόρτερ, το ερωτικό ζευγάρι τους τελευταίους πέντε μήνες ήταν αχώριστοι.

Η ΚΟΡΗ της Άννας Βίσση πληροφόρησε τους διαδικτυακούς της φίλους της τι ακριβώς μαγείρεψε η τραγουδίστρια σε συνεργασία με την συμπεθέρα της. Αυτό είναι αρκετά αποκαλυπτικό, αρκεί, μην προχωρήσουμε στις λιχουδιές των δύο γιαγιάδων.

Η ΙΩΑΝΝΑ Λίλη, μας πληροφορούν μην τυχόν και έχουμε διαφορετική γνώμη, είναι μια τρυφερή μανούλα και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και τα παιδιά της. Η ίδια, η σύζυγος του Θόδωρου Ζαγοράκη δημοσίευσε φωτογραφία από το σαλόνι της, την ιστορική στιγμή που παρακολουθούσε την εκπομπή του alpha «Ξαναδέστε τους». Ίσως γιατί αισθάνεται πως γίνεται πληρέστερη, πιο ολοκληρωμένη σύζυγος και μητέρα βλέποντας Μαρία Ηλιάκη και Μαίρη Συνατσάκη.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ παντρεύτηκε η Πόπη Χατζηδημητρίου; Το θέμα! Τι λέμε; Τίποτα δικό μας. Λέμε ότι κι αυτό βρήκε χώρο στα μήντια. Το γιατί δεν ετέλεσε γάμο ένα κορίτσι που έκανε εκπομπές στον αντένα πριν 25 χρόνια.

ΑΦΗΝΩ τελευταίο το πιο συγκλονιστικό νέο. Η Καλομοίρα ήταν συγκινημένη στο γάμο της ξαδέλφης της. Τίποτα δεν τους ξεφεύγει απ’ αυτά που έχουν σημασία στη ζωή του κόσμου.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ‘ΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ‘ΠΑΘΕ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ