Νικος Ευαγγελατος: Συν γυναιξι και τεκνοις

 

Δεν φτάνει που έχουμε τους paparazzi που τροφοδοτούν με φωτογραφίες τα περιοδικά και τα ηλεκτρονικάsites, έχουμε και τους ίδιους τους καλλιτέχνες και τους τηλεοπτικούς αστέρες να ανεβάζουν στα δικά τους social media τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους. Σκέφτηκα να κάνω μια σειρά άρθρων διάσημων προσώπων, γι’ αυτό και την ονομάζω «Συν γυναιξί και τέκνοις». Ξεκινάω μ' ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα ΜΜΕ τόσο με τις καλές όσο και με τις κακές τους στιγμές. Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο πρώτος γάμος της Τατιάνας: Η άγνωστη-ανερχόμενη Τατιάνα Στεφανίδου είχε κάνει ένα πρώτο γάμο στην Πάτρα με τον ντόπιο επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο . Ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 1990, ο γάμος τους διήρκεσε 7 χρόνια και τελείωσε με αιχμηρές δηλώσεις που καταγράφηκαν στον Τύπο της εποχής. Το διαζύγιο εκδόθηκε το 2002. Η Τατιάνα αποφεύγει κάθε αναφορά στον πρώτο της γάμο, ωστόσο κάποιες φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο πρώτος γάμος του Ευαγγελάτου: Ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν παντρεμένος με την αθλητικογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Ο γάμος διήρκησε από το 1996 μέχρι το 1999. Κανείς απ’ τους δυο τους απασχόλησαν τη δημοσιότητα με δηλώσεις για το διαζύγιό τους. Και οι δύο υπεραγαπούν το γιο τους Λάμπη, που απέκτησαν λίγο μετά το γάμο τους, το 1996. Έχοντας προχωρήσει τις ζωές τους εκείνος με την Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά, εκείνη με τον Χρήστο Κουμάντο, με τον οποίο έχουν μια κορούλα, διατηρούν φιλικότατες σχέσεις.

Και ακολουθεί ο γάμος του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου…

Δείτε την συνέχεια και φωτογραφίες στο nikosonline.gr