Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ SURVIVORS

 

Άρχισε τις συνεντεύξεις η κυρία Ελεονόρα Μελέτη με τους survivors που έχουν αποχωρήσει. Μια παρένθεση πριν προχωρήσω. Για πόσα χρόνια ακόμα, αναρωτιέμαι, θα περιφέρεται στην πιάτσα ως γυναίκα βέβαια, με ή χωρίς σεξυ μαγιώ και θα είναι επιθυμητή η δεσποινίς ετών 39 Μελέτη. Δεν με απασχολεί πόσο μετράει το κορίτσι ως… δημοσιογράφος, ως παρουσιάστρια, ως σελέμπριτυ.

Άρχισε, λοιπόν, τις συνεντέυξεις των survivors η κυρία Μελέτη με τους Χανταμπάκηδες και Αργιαννίδηδες. Παρένθεση και πάλι. Το όνομα Χανταμπάκης, Στέλιος Χανταμπάκης και το όνομα κάθε παίχτη του survivor, πόσες φορές το έφαγες στην μάπα από τότε που ξεκίνησε το έργο. Χιλιάδες φορές!!!

Φοβερό. Μιλάμε γα την αρχιξεφτύλα της αιωνιότητας. Κάποια άτομα πανελληνίως άγνωστα, που δεν έχουν κάνει κάτι ξεχωριστό προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, και γνωρίζουν την ίδια δημοσιότητα, όσο ένας… Τσίπρας. Χωρίς υπερβολή αυτό συμβαίνει.

Η κυρία Μελέτη, λοιπόν, αν ήθελε πράγματι να μας δείξει πόσο survivor είναι οι παίχτες του ρηάλιτυ θα έπρεπε να τους ρωτήσει για την οικονομική κρίση. Ποια είναι η γνώμη τους. Και για το μνημόνιο. Και για την διαπραγμάτευση. Αν πρέπει να μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις. Αν συμφωνούν με τα αντίμετρα της κυβέρνησης. Ακόμα ποια είναι η γνώμη των survivors για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Αν είναι καλύτερος του Βαρουφάκη.

Να το τραβήξω κι άλλο;


Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ!