ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ... ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥ

 

ΠΕΡΙΕΡΓΟ. Ο Αλέξης Κούγιας τα πήρε στο κρανίο από μια κουβέντα του μεγαλομετόχου του Ηρακλέους στη σούπερ ληγκ και του ζήτησε να βγούνε εξω να ξηγηθούνε. Γιατί, όχι μέσα στην αίθουσα; Λειτούργησε ο σεβασμός στη συνεδρίαση των εκπροσώπων των ΠΑΕ. Έξω ναι, μέσα όχι Μ.Μ.(μπινελίκια και μπουνιές)

«ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ» χαρακτηρίζεται ο Σταύρος Θεοδωράκης. Όχι πρόεδρος του Ποταμιού, ούτε αρχηγός και ηγέτης του κόμματος. Και δίνει αβέρτα πάγκα συνεντεύξεις ως «επικεφαλής» ο πρώην δημοσιογράφος. Αλήθεια, θαρρεί ότι προσφέρει περισσότερα ως επικεφαλής κόμματος απ’ ό,τι ως δημοσιογράφος, όταν έπαιρνε και δεν έδινε συνεντεύξεις;

ΜΕ ΠΟΙΟ δικαίωμα ο κύριος Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια σε υπάλληλο του ΟΑΕΔ διότι αυτός εξοικονόμησε χρήματα για το δημόσιο; Με το δικαίωμα ότι και ο Τσίπρας... εξοικονομεί χρήματα για το δημόσιο.

ΔΙΚΑΙΟ έχει ο Ιβάν Σαββίδης να θέλει να πάρει άδεια για κανάλι. Το άδικο είναι ότι τον πολεμάει ο Αλαφούζος από το δικό του κανάλι. Μέχρι και ο Μητσοτάκης είπε στο σκάι ότι το δεύτερο γκόλ του ΠΑΟΚ στον τελικό κυπέλλου ήταν πέτσινο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Ο πρώην συνεργάτης του υπουργείου εθνικής αμύνης επί υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου Γιάννης Δρόσος είναι αυτός που έβγαλε από τη μέση τον κομισάριο της FIFA, τον Κύπριο Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο κύριος καθηγητής Δρόσος, πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, έχει πλέον ο ίδιος ανοικτή γραμμή με FIFA.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΗΝΤΙΑ!