ΚΡΑΚ… ΚΡΑΚ… ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

 


Ρε, ο άλλος έχει πεθάνει, στο χώμα μέσα βρίσκεται και η δεσποινίς Μίνα Αρναούτη, αφού φωτογραφήθηκε με μαγιώ, έδωσε συνέντευξη κανονικό καθαρτικό για ξηγημένο εμετό, με αποκαλύψεις μπόμπα. Τι έγινε το μοιραίο βράδυ με το θανατηφόρο τζιπ του Παντελή Παντελίδη.
Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα δυσβάστακτα, τα δύσπεπτα. Κι όμως, στα χρόνια μας όπου κυκλοφορούν πρώτες μούρες και τα μαντολάτα, συμβαίνει η συνεπιβάτιδα του μακαρίτη τραγουδιστή 15 μήνες μετά τον θάνατό του να λέει τα εξής φρικιαστικά…

ΜΙΝΑ: Ο Παντελής δεν ήταν κολλητός μου, αλλά μιλούσαμε πολλές φορές για τα γκομενικά μας…

Είναι ένα στοιχείο αυτό που χρειάζονται οι ιστορικοί, γι’ αυτό, λέει, η Μίνα Αρναούτη σπάει τη… σιωπή της. Για το κορυφαίο γεγονός της Ελλάδος τον 21ο αιώνα, το αυτοκινητικό δυστύχημα με θύμα τον Παντελή Παντελίδη.

ΜΙΝΑ: Τον Παντελή τον γνώριζα πριν την Φρόσω…

Σημαντική λεπτομέρεια κι αυτή. Και μην τολμήσει κανείς να πει το αντίθετο, ότι η Φρόσω γνώρισε πρώτα τον μακαρίτη, διότι θα μπερδευτεί η κρίση της Ιστορίας.

ΜΙΝΑ: Πίναμε καφέ με την Φρόσω και ο Παντελής πρότεινε να πάμε σ’ ένα σπίτι που παίζουνε χαρτιά. Είχα ξυπνήσει αργά, δεν νύσταζα, είπα να πάμε… Ο Παντελής μου είπε ότι στην χαρτοπαικτική λέσχη θα ‘ναι ένα παιδί που ήθελε να μου γνωρίσει. Προξενιό μου έκανε…

Εντάξει, η Μίνα έφτασε στην ηλικία των 30 χρόνων, αλλά ίσως είναι από χωριό που βγάζει φυσικά υπόθετα, μυστηριώδη και αποτελεσματικά, και ξαφνικά βρέθηκε σε επίπεδο καφέ-σαντάν. Οι άλλοι, αυτοί που παίρνουν συνέντευξη από το κορίτσι και δημοσιεύουν τους εμετούς είναι για πολλά βυτία γιαούρτι, δεν λέω και χαστούκια, μην μας πούνε βίαιους.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ