ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ

 

Τον έχουν για μαλάκα τον αεκτζή; Δεν κατάλαβα. Δηλαδή, τι. Επειδή είναι αεκτζής είναι και κορόιδο; Επειδή είναι οπαδός θα μασήσει το μαύρο για άσπρο. Έτσι πάει;

Ορμήστε παλουκάρια μας, γράφουν οι έτσι, στους παίκτες της ΑΕΚ. Πως, όμως, να κερδίσει ομάδα που δεν είναι καλύτερη. Με την αεκτζήδικη ψυχή της. Μπα! Υπάρχει τέτοιο πράμα; Κι αν υπάρχει το κουβαλάνε οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα κάποιους μήνες, φαίνεται. Βέβαια, και ο ΠΑΟΚ, όπως και ο Παναθηναϊκός, και ο Ολυμπιακός δεν ψωνίζουν παίκτες αν δεν περάσουν από την κρισάρα του ψυχολόγου της ΠΑΕ.

Να σοβαρευτούμε. Πώς να κερδίσει η ΑΕΚ όταν δεν πιέζει τον αντίπαλο. Όταν προτιμά να εφαρμόζει το μαϊμού''σύστημα σταυρόλεξο'', μόνο… οριζόντιο ποδόσφαιρο και σε ρυθμό slow motion.

Ύστερα είναι και το άλλο. Απίθανο η ΑΕΚ να παίζει με 11, για όποιον ξέρει αριθμητική. Με κάτι αραρούχους και αλμέιντες και πέχαρντ, αν λέω σωστά τα ονόματα τους, ακόμα και γιόχανσον, είναι απίθανο να εμφανίζεται πλήρης η ομάδα στο χορτάρι.

Όχι, δεν είναι μαλάκες οι αεκτζήδες. Απλά κυκλοφορούν και αεκτζήδες, και παοκτσήδες, και γάβροι, και βαζέλοι που η οπαδική… ψυχή τους, βεβαίως και η κουλτούρα τους γουστάρει το άσπρο να σερβίρεται μαύρο. Διαφορετικά τα παιδιά δεν χασισώνονται. Ε, αυτή είναι η πελατεία τους. Απ’ αυτούς βγάζουν μεροκάματο οι γνωρίζοντες, ίσως και πάσχοντες, από νοσήματα ψυχής γραφιάδες.

Έπιασε η ΑΕΚ ένα φανταστικό τέταρτο στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τι σημαίνει αυτό; Τίποτα δεν σημαίνει! Απολύτως τί – πο – τα όταν η ΑΕΚ του ενός τετάρτου της Τούμπας έδειξε ποια πραγματικά είναι στα επόμενα τρία ματσάκια με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο LAKIS GAVALAS