ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ

 

Φαίνεται ότι ο Σύριζα έχει καλομάθει με τα μνημόνια. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση με το… νέο μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση με τον… Παναθηναϊκό. Και τι μνημόνιο! Το βαφτίσανε «Μνημόνιο συναντίληψης…», και πολύ κουλτουριάρικα να ‘ούμε.

Κοροϊδία που βγάζει μάτια. Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και κυβέρνηση, δηλαδή δύο εντελώς άσχετοι αποφάσισαν με… μνημόνιο συναντίληψης να φτιάξουν… γήπεδο ποδοσφαίρου. Και ο συριζαίος υπουργός περιβάλλοντος αμόλησε κάτι απίθανα αριστερά κόλπα περί… τετραπλής αναπλάσεως. Όχι παίζουμε. Σαράντα χρόνια οι προηγούμενες κυβερνήσεις μιλάγανε για την Διπλή Ανάπλαση των Αθηνών η οποία ποτέ δεν έγινε. Ε, με Τσίπρα πρωθυπουργό η ανάπλαση… δεν θα γίνει τετραπλή.

Επί της ουσίας. Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν έχει καμία ανάγκη από σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ο σύλλογος δεν ασχολείται με το τόπι. Το γήπεδο το έχει ανάγκη η ανώνυμη εταιρεία Παναθηναϊκός.

Η κυβέρνηση φτιάχνει νοσοκομεία, σχολεία, ορφανοτροφεία, γηροκομεία, φυλακές κ.α., όχι γήπεδα. Εκτός και αν είμαστε ακόμα στην εποχή της 21ης Απριλίου και ο σύριζας ψάχνει τον Ασλανίδη του, που τον βρίσκει στο πρόσωπο του Τσίπρα.

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι υπόθεση της ΠΑΕ. Μόνον. Που σήμερα είναι χρεωμένη εταιρεία. Που έχει απλήρωτους εργαζόμενους. Καθυστερημένους μισθούς.

Ακόμα. Το γήπεδο αν φτιαχτεί ποτέ θα γίνει με κεφάλαια επενδυτών. Ιδιωτών, δηλαδή. Για λογαριασμό ιδιωτικής εταιρείας, όχι κρατικής. Του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, όχι του στιβικού, του κολυμβητικού, του παλαιστικού κ.α. Παναθηναϊκού.

Γιατί μπερδεύεται η κυβέρνηση; Επειδή ο κόσμος πολιτικά είναι ανώριμος και μασάει ότι ο Τσίπρας μας φτιάχνει γήπεδο.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ