ΠΑΜΕ ΓΙΑ… 7 SURVIVOR!

 

Τα 4 μόνο κανάλια που ήθελε ο υπουργός του σύριζα έγιναν επτά. Τα επτά κανάλια που θα δοθούν σε ιδιώτες… πόσα θα γίνουν; Εύλογο το ερώτημα, διότι μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον απόκτησης καναλιού από άλλους επιχειρηματίες, εκτός από τους γνωστούς.

Τι, δηλαδή; Ο Κοντομηνάς π.χ. και ο Βαρδινογιάννης που έχουν κανάλι, θα πάνε για δεύτερο, για τρίτο; Το ίδιο και ο Μαρινάκης που ήδη “τρούπωσε” στο μέγκα.

Η πλάκα είναι με τον αρμόδιο υπουργό του σύριζα. Που είχε κάνει μελέτη και υποστήριζε ότι τα 4 κανάλια είναι αρκετά. Τώρα πάει πάσο στα 7, αντί να παραιτηθεί όταν κρίθηκε αντισυνταγματική η παρέμβασή του, και βέβαια σε βάρος του δημοσίου, με το διαγωνισμό να δοθούν οι 4 άδειες πριν από 9 μήνες.

Τέλος πάντων, αν τελικά βρεθούν αγοραστές στα 7 κανάλια, θα πήξουμε στα survivor. Πως αλλοιώς θα επιβιώσουν τα κανάλια αν δεν έχουν πρόγραμμα που αρέσει στον κόσμο. Το καθένα, λοιπόν, θα στήσει με διαφορετική εκδοχή το δικό του survivor. Και ο σύριζα στο παραμύθι του ότι για γουστάρουμε survivor, άρα βιώνουμε την πρώτη φορά αριστερά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ