ΕΦΕΡΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ... ΤΥΦΩΝΑ

 


«ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!» διαβάζω. Τι είναι αυτό που δεν ξανάγινε; «Τσάκωσαν αξιωματικό της αστυνομίας να αυνανίζεται σε παραλία». Επιμένω, τι είναι αυτό που δεν ξανάγινε; Ότι κάποιος άνδρας αυνανίζεται. Ότι δεν αυνανίζονται οι άνδρες αν είναι μπάτσοι. Ότι είναι πρωτάκουστο να αυνανίζεται κανείς στην παραλία. Ποιο είναι το «Δεν ξανάγινε!». Εννοούν, μάλλον, ότι ο μπάτσος ήταν τόσο μαλάκας, που όχι απλά αυνανιζόταν, αλλά και τον έκαναν τσακωτό.

ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ της θεατρικής επιθεώρησης «Σύριζα». Για να κάνουν την... αλλαγή στο τηλεοπτικό πεδίο είχαν στήσει διαγωνισμό για να δώσει το κράτος τέσσερις άδειες. Χάλασε η δουλειά και θα ξαναγίνει ο διαγωνισμός για να δοθούν... επτά κανάλια, όσοι είναι οι καναλάρχες! Και με 35 εκ. έκαστο τεμάχιο, όχι με πλειοδοτικό διαγωνισμό.

ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ τι είναι; Σάρωσε ο τυφώνας Χάρβευ στο Τέξας. Όλοι οι τυφώνες στις ΗΠΑ ''βαπτίζονται'' με όνομα, το ένα αρσενικό, το επόμενο θηλυκό, και κατά σειρά αλφαβητική. Το θέμα. Καταστροφές βιβλικές και θανάτους άφησε πίσω του και ο τροπικός Harvey και κάποια μήντια αναφέρθηκαν μόνο στις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο Τέξας μία πρώην Ελληνίδα παρουσιάστρια.

ΕΒΑΛΕ στη Βουλή ο ελληνικός λαός τον Βασίλη Λεβέντη, ε, επόμενο να παρουσιάζει ενδιαφέρον το… εξωκοινοβουλευτικό ρεπορτάζ του γιου του, βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, κάποιου Μάριου Γεωργιάδη. Οποίος αφού πήρε διαζύγιο, έκανε σχέση με μία κυρία και την χώρισε κι’ αυτή. Το πρόβλημα είναι άλλο. Οι γάμοι και τα διαζύγια που κάνει ο ελληνικός λαός με κάποιους απίθανους πολιτικούς.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ GEORGE MICHAEL