ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΜΕ ΤΟ «ΕΘΝΟΣ»

 


Μαγκιά δεν είναι να αγοράσεις ποδοσφαιριστή, δημοσιογράφο, εργοστάσιο, κανάλι, εφημερίδα, ξενοδοχείο, οτιδήποτε. Η μαγκιά του επιχειρηματία είναι να πετύχει. Να δείξει την κλάση του, να δικαιολογήσει την όποια επένδυση του, κι όχι να προκαλεί υποψίες, για τη σκοπιμότητα της επιχειρηματικής του δραστηριότητας.

Αγόρασε τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Γιατί; Για να μην ασχολείται σοβαρά, υπεύθυνα με την ΠΑΕ, με την εν λόγω ποδοσφαιρική επιχείρηση. Ίσως για να έχει ο γιος του ένα παιχνιδάκι και να περνάει τον καιρό του. Δεν έχει δείξει κάτι άλλο ο ομογενής επιχειρηματίας.

Επιχειρηματίας που δεν κερδίζει χρήματα από το όποιο πρότζεκτ, δεν είναι επιχειρηματίας. Είναι κάτι άλλο. Ναι, στον μπίζνεσμαν που γίνεται χορηγός και ευεργέτης σ’ ένα γηροκομείο, ορφανοτροφείο. Άλλο αυτό.

Αγόρασε και το κανάλι «Ε» ο Ιβάν. Άντε, να δεχθούμε ότι, λόγω… αγάπης στον ΠΑΟΚ, αγόρασε την ΠΑΕ. Ερωτεύτηκε και το «Ε»;

Σε φάση επιστροφής της εφημερίδας «Έθνος» βρίσκεται η προετοιμασία της, που κι’ αυτήν αγόρασε ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν θα αποφύγει τις εξετάσεις ο νέος ιδιοκτήτης. Θα πετύχει το «Έθνος», θα κερδίσει αναγνώστες; Αυτό είναι το ζητούμενο. Τίποτα άλλο. Ούτε να αβαντάρει την κυβέρνηση, ούτε να δώσει… απασχόληση στους εργαζομένους.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΝΕΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΙΒΑΝ