ΜΕ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΤΟ ‘ΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ

 

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, διότι προπονητής είναι ο Ουζουνίδης! Το γράφουν οι παναθηναϊκάρες, το ξαναγράφουν, έτσι κι αλλοιώς, και θαρρούν πως από το γράψε, γράψε, θα γίνει τελικά το θαύμα. Ο ονειρικός Παναθηναϊκός θα κάνει πέρα τον πραγματικό Παναθηναϊκό. Αυτόν που είδαμε στα ματσάκια του πρωταθλήματος.

Αλήθεια, με τέτοιο γλείψιμο στον προπονητή τους δεν αντιλαμβάνονται ότι χαμηλώνουν μέχρι το χώμα την ομαδάρα τους. Ότι κοτζάμ Παναθηναϊκός κατάντησε να εξαρτάται από έναν άνθρωπο. Έναν επαγγελματία που χθες δούλευε σε μια άλλη ομάδα, και αύριο θα πάει κόπου αλλού.

Δεν περιμένουν τίποτα από τη διοίκηση. Από το μεγαλομέτοχο. Ό,τι ήταν να δώσει ο φουκαράς ο Αλαφούζος, το έδωσε. Ούτε από τα παικτάκια που είχαν και άνετα βρίσκεις της ίδιας αξίας σε ομάδες που θα παλαίψουν την παραμονή. Ούτε και από τους παικταράδες που ήρθαν.

Ο Παναθηναίκός ρεστάρισε, λοιπόν. Έμεινε ρέστος. Ξεφλούδισε. Τι να τους μείνει να αποθεώσουν; Τον προπονητή. Τέτοια φτώχεια ελπίδας στον Παναθηναϊκό. Ποντάρουν και τα ρέστα τους στον Ουζουνίδη.

Έστω ότι αξίζει τους επαίνους ο Ουζουνίδης. Φτάνει, όμως! Και η σπάτουλα έχει τα όριά της.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΗΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ