ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ «ΞΕΦΥΓΕΙ» ΟΥΤΕ ΜΙΑ…

 

Ηθοποιός δεν είναι. Σκηνοθέτης δεν είναι. Κάτι περισσότερο είναι ο σεξομανής Χάρβεϋ Ουάινστάιν. Παραγωγός ταινιών είναι. Ο Νο1 στο Χόλυγουντ εδώ και χρόνια. Ο πετυχημένος, ο προχωρημένος. Ο απόλυτα τολμηρός επιχειρηματικά. Ένας Εβραίος που από το μηδέν έγινε το άτομο που αποφάσιζε για την καριέρα των σταρ, αφού η εταιρεία του χρηματοδοτούσε ή όχι αυτό ή το άλλο φιλμ.

Και ξαφνικά το σύμπαν του Χόλυγουντ τον ξεφώνησε τον Harvey Weinstein. Δεν άντεξε πλέον τις «αταξίες» του. Με το νταηλήκι του ως παραγωγός, εκβιαστικά, να θέλει να κάνει σεξ μ’ όλες τις πρωταγωνίστριες, και τις δευτεραγωνίστριες, σε όποια έδινε ρόλο στις κινηματογραφικές του παραγωγές.

Ήταν να μη γίνει η αρχή από κάποια, που πριν δέκα χρόνια θυμήθηκε ότι την είχε στριμώξει, ψηλός αυτός, βαρύς, με κορμί παλαιστή, για να του κάνει στοματικό. Δεκάδες άλλες καταγγελίες ακολούθησαν στη συνέχεια από διάσημες γυναίκες του σινεμά, μέσα σ’ αυτές και η Αντζελίνα Τζολί (φώτο). Μίλησαν για τη χυδαιότητά του, την ωμότητά του, την επιμονή του μέχρι βίας να τις καταφέρει.

Το απόλυτο ρεζιλίκι για έναν άνθρωπο τόσο ισχυρό, τόσο καταξιωμένο επαγγελματικά. Εντάξει, ρε μεγάλε, να «εκμεταλλευτείς» την επιρροή σου, όμως όταν η άλλη δεν σε κάνει κέφι, είσαι ο καπετάν ξεφτίλας να κλειδώνεις το δωμάτιο, να μην την αφήνεις να φύγει, με το ζόρι να της τον βάζεις στο στόμα της.

Σκέψου τα παιδιά του. Φρικαρισμένη η γυναίκα του τον παράτησε, βέβαια.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ….GAY ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ