ΣΦΗΝΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΟΥΣ «7» ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ;

 


Και οι 7 είναι υπέροχοι! Οι 7 μηντιάρχες και καναλάρχες, που θα διεκδικήσουν τις νέες άδειες, έκαστη 35 εκ. ευρώ, σύμφωνα με την ταρίφα της κυβέρνησης. Και είναι υπέροχοι οι «7» διότι όλοι τους έχουν σφοδρή επιθυμία να υπηρετήσουν την ενημέρωση του λαού. Με αντικειμενικότητα. Με ανεξαρτησία. Με σεβασμό στις αξίες της δημοκρατίας, της ελευθεροφωνίας. Μακριά από διαπλοκή, και εκβιασμό της κυβέρνησης. Και σίγουρα κόντρα στα ξένα κέντρα, στα ξένα συμφέροντα. Με τη νέα αδειοδότηση σε 7 κανάλια σηκώνεται «τοίχος» στο μαύρο χρήμα των δανειστών σε ΜΜΕ, οποία εντελώς πατριωτικά λειτούργησαν υπέρ του μνημονίου.

Οι 7 που θα πάρουν τις άδειες για κανάλι είναι ο Κυριακού του αντένα, ο Τζίγγερ του σταρ, ο Αλαφούζος του σκάι, ο Κοντομηνάς του άλφα, ο Ιβάν του έψιλον. Ο Μάρης, συνέταιρος του Μπόμπολα (πρώην μέγκα) και του Ιβάν.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα παίξει με το μέγκα, όπου έχουν λόγο ο Τζίγγερ και ο Μαρινάκης. Και πώς θα εξελιχθεί η συμμαχία Μαρινάκη- Αλαφούζου- Βαρδινογιάννη, που προβλέπει συνεργασία μέγκα - σκάι - στάρ.

Καμία έκπληξη; Κάποιος άλλος μεγαλοεπιχειρηματίας μήπως σκάσει μύτη με τη φιλοδοξία να προσφέρει κι αυτός στην έγκυρη ενημέρωση του λαού; Συζητείται το όνομα του Μελισσανίδη; Ενός ακόμα «ποδοσφαιράκια» μήπως τελικά την κάνει και αυτός στα μήντια. Απίθανο.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΑΜΑ- ΜΑΝΑΤΖΕΡ