ΛΙΑΓΚΑΣ Ο ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ

 

Οι κλασικοί νυχτόβιοι της ελληνικής τηλεόρασης αποχώρησαν την προηγούμενη τηλεοπτική περίοδο, αλλά άφησαν τους σπόρους με τους με το ροζ dna. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν κάνουν φέτος νυχτερινές εκπομπές τύπου Μαστοράκη (πρώτος διδάξας στην Ελλάδα του τηλεοπτικού ξενυχτιού) και το μεγάλο νυχτερινό κενό ενός ειδικού μεταμεσονύχτιου κοινού ήρθε να το καλύψει με τον δημοσιογραφικό του όγκο ο Γιώργος Λιάγκας. Η συνταγή με το ροζ εξώφυλλο αν δεν είναι ίδια, τουλάχιστον κρατάει το βασικό συστατικό των προπατόρων του είδους που είναι τα σεξουαλικά υπονοούμενα και οι γαργαλιστικές γενετήσιου περιεχομένου ερωταπαντήσεις.

Το βράδυ της Τρίτης, προς την Τετάρτη, όταν έπεσα πάνω στο Late night του Λιάγκα, η συζήτηση με έναν καλεσμένο ήταν σχεδόν από την αρχή έως το τέλος για τους έρωτες, τα ερωτικά παιχνίδια, τις απιστίες, την ομοφυλοφιλία, το αν έχει πάει με άντρα, τι πρωτοκοιτάει σε μια γυναίκα, αν του αρέσουν τα προκαταρκτικά, πώς την πέφτει, πώς του την πέφτουν και άλλα συναφή. Όλα αυτά με την υπόμνηση του παρουσιαστή προς τον καλεσμένο ότι μπορεί να μιλήσει ελεύθερα γιατί είμαστε μετά τις δώδεκα. Και εκείνος το έκανε.

Όντας φωτογράφος στο επάγγελμα, μίλησε, όταν ρωτήθηκε, για τους ωραίους Έλληνες/Ελληνίδες που θα ήθελε να φωτογραφίσει γυμνούς/γυμνές. Είπε, λοιπόν, ότι υπάρχουν πολλοί, όμορφοι και εύρωστοι, με μυς και καλό σώμα, που σε κάνουν να θυμάσαι την αρχαία Ελλάδα και (μέσες άκρες) πόσο εντυπωσιακό θα ήταν να φωτογραφίζεις κάποιον συγκεκριμένο γυμνό και η μαλαπέρδα του (έτσι ακριβώς ειπώθηκε) να ακουμπάει (να πέφτει; να απλώνεται; δεν θυμάμαι τη διατύπωση) στην κολώνα –προφανώς εννοώντας όχι της ΔΕΗ αλλά στύλο της αρχαιότητας. Και, ακόμα, μίλησε για ωραίες γυναίκες που από τα ρωγόβυζά τους (έτσι ακριβώς!) θα έρεε κρασί…

Ας κοιμούνται ήσυχα (τώρα που δεν ξενυχτάνε στα στούντιο) ο Γρηγόρης και ο Πέτρος, γιατί ο διάδοχός τους τούς ξεπέρασε και οι σπόροι τους φύτρωσαν και φούντωσαν. Μιλάμε για ερωτικό τροπικό δάσος.

ΠΗΓΗ harddog-sport