ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, «Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ»

 

Κάποια μήντια είναι για φτύσιμο. Έχουν βρει αυτόν τον χάλια, τον προσωπικό φίλο του πρωθυπουργού μας, στο όνομα Καρανίκας Νίκας, και τον γελοιοποιούν. Σε κάθε ευκαιρία.

Κι αυτός, ο Καρανίκας Νίκος, άλλο που δεν θέλει! Δώστου ρεκλάμα και πάρτου το μυαλό και τη συριζαίϊκη ταυτότητα.

Έτσι που λες. Ρίχνει μία ατάκα στο Facebook ο Καρανίκας Νίκος, σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Τσίπρα, το νούμερο της Ελλάδος, και επιτόπου γίνεται η πρώτη λεζάντα της ημέρας.

Κάποτε τα μήντια, έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά, την είχαν βρει με την φουκαριάρα Άντζελα Δημητρίου. Λαϊκιά τραγουδίστρια το κορίτσι, δεν έβγαλε το αμερικάνικο κολέγιο, ε, κάπου κάπου πέταγε μία κοτσάνα. Αυτό ήταν!

Και γινόταν το έργο «Ελάτε να γελάσουμε μ’ αυτό που σπήκαρε η κυρία Δημητρίου…». Προς διασκέδαση της πελατείας. Της μηντιακής τηλεθέασης.

Με τον Καρανίκα Νίκο έχει ξεφύγει το πράμα. Επειδή είναι «συνεργάτης» του πρωθυπουργού εκμεταλλεύονται… αντιπολιτευτικά τις παπαριές του. Ποια είναι η ουσία; Εδώ σε θέλω!

Πάντα υπάρχει η ουσία. Η μαγκιά είναι να πιάνεις την ουσία, όχι απλά να διασύρεις έναν καραγκιόζη, όπως τέτοιος είναι ο Καρανίκας Νίκος. Η ουσία, λοιπόν, είναι ότι αυτό που λέγεται Σύριζα, κι αυτό που λέγεται κυβέρνηση είναι για κλωτσές.

Αν υπήρχε πράγματι σοβαρότητα και οργάνωση στο κόμμα και στην κυβέρνηση, κάποιος, ρε, θα του βούλωνε το στόμα αυτυνού του Καρανίκα Νίκου:

- Μην ξανακτυπήσεις στο Facebook, σύντροφε. Σε βολέψαμε με μία αργομισθία, όχι να το παίζεις κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Διαβάστε ακομα:

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ... ΤΡΟΥΠΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ