ΑΒΑΝΤΑ ΙΒΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

 

Φιλοκυβερνητικό 100% το «Έθνος», ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. Ένας ιστορικός τίτλος και μετά την εξαγορά του από τον ομογενή επιχειρηματία, η εφημερίδα συνεχίζει να υπηρετεί την δημοκρατία, την ελευθεροτυπία και βέβαια τον… Σύριζα.

Αν δεν πίστευε στην ελευθερία του τύπου το «Έθνος» του Ιβάν, τότε αντί του Τσίπρα, θα υποστήριζε τον Μητσοτάκη. Και τον… Αλαφούζο.

Απεναντίας! Το «Έθνος» του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ καταγγέλλει το τακίμιασμα του προέδρου της ΝΔ με τον καναλάρχη του Σκάι κατά του… Καραμανλή! Η εφημερίδα «δίνει» πρωτοσέλιδα τους Μητσοτάκη - Αλαφούζο ως πολιτικούς αντιπάλους του νεοδημοκράτη πρώην πρωθυπουργού.

Οι άνθρωποι κάνουν παιχνίδι. Δημοσιογραφικό. Δημοκρατικό. Όχι παιχνίδι διαπλοκής!.

Φοβερά πράγματα. Ο Ιβάν, στο όνομα της ανεξαρτησίας του τύπου, ενδιαφέρεται για την πολιτική και εθνική ακεραιότητα του… Καραμανλή. Επειδή κακώς τον θεωρούν υπεύθυνο της οικονομικής κρίσης. Καλέ, τι λέτε! Το παιδί, ο κυβερνήτης της Ελλάδος από το 2004 μέχρι το 2009, δεν φταίει σε τίποτα που φτάσαμε στο μνημόνιο. Άλλοι φταίνε, όχι ο Κωστάκης, ο παρασκηνιακά νταραβεριτζής με τον Τσίπρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΠΑΣΙΜΟ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΡΩΗΝ» ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ