ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ, ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑΝ

 

Η κρατική τηλεόραση συστάθηκε, κατ' αρχήν πειραματικά βέβαια, το 1965. Ε, γαμώ το στανιό μου, δεν είναι αρκετά κοντά στα 50 χρόνια, για να υπάρχει ΕΝΑΣ, ρε μιλάω για ΕΝΑΝ έστω ο οποίος να είναι σε θέση να μεταδίδει ματς χωρίς να με υποχρεώνει να χαμηλώνω τον ήχο.

Ρωτάω ο μαλάκας, ο αρχιμαλάκας, διότι για τέτοιον μ' έχουν. Ρωτάω. Δείξτε έναν, ρε, ΜΟΝΑΧΑ έναν, όχι δύο, οι δύο είναι πολλοί, που προσελήφθη στην ΕΡΤ αξιοκρατικά. ΕΝΑΝ! Μονάχα έναν.

Με ποια κριτήρια, ποιας επιτροπής αξιολόγησης προσέλαβαν ΕΝΑΝ, μόνον ΕΝΑΝ, δημοσιογράφο κι όχι, στην ΕΡΤ. Δεν ζητάω πολλά. ΕΝΑ όνομα. Να μου πουν ότι αυτόν, τον ΕΝΑΝ, τον πήραν αξιοκρατικά. Δεν ρωτάω ποιοι αξίζουν. Αφήστε τα κωλομπαρίστικα. Ρωτάω για τις διαδικασίες πρόσληψης.

Γιατί αυτοχαρακτηρίζομαι μαλάκας; Δεν είμαι, αλλά με περνάνε για κορόιδο. Εντελώς. Μόνο για να πληρώνω μ' έχουν. Δεν με θεωρούν άξιο να έχω απαιτήσεις, να λαμβάνεται υπ' όψιν η κριτική μου. Μας έχουν για πλάκα. Ποιοι; Οι άσχετοι κομματικοί κομήτες, εμάς που μετά από δεκαετίες μπροστά στην τηλεόραση, όσο να' ναι κάτι περισσότερο ξέρουμε για τη μπάλα.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΤΟ… ΤΥΡΑΚΙ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ