ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ Η ΚΥΡΙΑ

 

Κυρίες και κύριοι, θίγω σήμερα ένα πολύ σοβαρό θέμα. Πάρα πολύ σοβαρό. Θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο αν υποτιμήσετε τη σπουδαιότητα του. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Η κυρία θεωρεί τον εαυτό της τραγουδίστρια. Έχει κάθε δικαίωμα. Πολύ περισσότερο όταν κάποιοι την πληρώνουν να παριστάνει την αοιδό, την λες κι έτσι. Ανέβασε μια φωτογραφία η κυρία την στιγμή που οδηγούσε το αυτοκίνητό της και η κάμερα έδειχνε το κονταίρ. Φοβερό, ε; Να οδηγεί, μάλιστα με υπερβολική ταχύτητα, και αντί να προσέχει το τιμόνι, τι τρέχει γύρω της, να μπανίζει στους καθρέπτες, αυτή βγάζει φώτο. Μιλάμε ότι η κυρία είναι για κλωτσές. Κι αυτό δικαίωμά της.

Γιατί κάποιοι αρχιμαλάκες έκαναν... κριτική στην κυρία, η οποία είναι και μαμά. Με την ευκαιρία την σκέπτομαι ντουέτο με την κολλητή της, νούμερο κι αυτή. Όλα τα λεφτά. Μη ξεφεύγουμε.

Πέσανε, λοιπόν, σχόλια στο διαδίχτυο για τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας. Δεν έπρεπε να το κάνεις, ήταν ανεύθυνο, είσαι κακό παράδειγμα, είσαι και μητέρα δυο παιδιών, κι άλλα τέτοια κουφά.

Φοβερά πράγματα. Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν ζω σ’ αυτόν τον κόσμο. Δεν υπάρχει πιο τιμητικό για την εν λόγω... καλλιτέχνιδα, λέμε τώρα, όταν την θεωρούν ικανή να επηρεάσει κόσμο μ’ αυτά που κάνει. Μάλιστα, κύριε.

Κακό παράδειγμα η κυρία. Πρόκειται περί προσωπικότητας, δηλαδή. Άξια να την μιμούνται. Να παρασύρει κόσμο. Κάποιοι, δηλαδή, οδηγούν προσεκτικά αλλά όταν δουν τη φώτο της κινδυνεύουν να κάνουν το ίδιο, να οδηγούν και να μιλάνε στο τηλέφωνο, να τραβάνε selfie κ.α.
Το πιο σοβαρό. Μηδενικά άτομα με το παραμικρό γίνονται αντικείμενο ενδιαφέροντος. Μήντια τα παίρνουν από τη γεωγραφία του σκουπιδότοπου και τα κορνιζάρουν. Η τάδε σε βραδυνή έξοδο με τον γκόμενο της. Ο δείνα πίνει καφέ μόνος στη Γλυφάδα. Τι λέει για το νεογέννητο η άλλη. Τι είπε ο άλλος για την πρώην του. Διαβάζει ο κοσμάκης ανύπαρκτα πράματα για ανύπαρκτα άτομα,

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΦΕΛΙΝΙ, Ο ΝΟΝΟΣ, ΤΟ OSCAR ΚΑΙ 150 ΤΑΙΝΙΕΣ…