Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

 

Υποφέρω πολύ!”. Όχι, ρε! Ναι, σου λέω. Το είπε η ίδια. Είναι ξαπλωμένη, στη φωτογραφία που ανέβασε, και παραδέχθηκε ότι υποφέρει, και υποφέρει πολύ.
Το πράμα έχει ενδιαφέρον. Γυναίκα ξαπλωμένη και να πονάει, να δυσκολεύεται, να μη βολεύεται. Κατ' αρχήν δεν μου είπες ποια είναι. Έχει σημασία; Η κυρία δεν γράφει ποιήματα. Δεν είναι υπουργός, ηθοποιός, εφοπλίστρια, εισαγωγέας μούσμουλων, αστρολόγος, ερευνήτρια στο πρόβλημα με τον προστάτη ανδρών. Σημασία έχει ότι είναι ένα τίποτα κι όμως κερδίζει δημοσιότητα.

Είναι η επιδημία της εποχής μας. Χολερικού τύπου και δεν χρειάζεται το κατάλληλο εμβόλιο. ΟΙ ασθενείς δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων που εκδηλώνουν. Ασχολούνται με την κάθε ανοησία που αφορά δήθεν επώνυμους, σελέμπριτους.

Η εν λόγω είναι τηλεπαρουσιάστρια της πλάκας και δημοσιοποίησε την εξόχως αποκαλυπτική δήλωσή της προς τους φίλους και τους θαυμαστές ότι... υποφέρει όταν γυμνάζεται. Όταν προσπαθεί να ξεσκουριάσει την κορμάρα της. Ασφαλώς ζητάει κατανόηση, συμπαράσταση, ενθάρρυνση και μάλλον βρίσκει ανταπόκριση διότι στο ακροατήριο της δεν υπάρχουν μονάχα ψηφοφόροι του Τσίπρα.

Ο φίλος μου ο Νούλης κάνει υπεύθυνη ενημέρωση. Ναι μεν το κορίτσι δεν είναι αυτό που λέμε ποιοτική στη δουλειά της, σαχλαμαρίζει στις εκπομπές της, άσχετο αυτό. Το ουσιώδες είναι ότι εν όψει της νέας της εκπομπής στο κανάλι που έκανε μεταγραφή αποφάσισε να φτιάξει τις γραμμές της, γι' αυτό άρχισε να κάνει γυμναστική. Δεν συμφωνείς ότι είναι θυσιαστικό, να κάνει ασκήσεις ξαπλωμένη στο στρώμα της γυμναστικής παρ' ό, τι υποφέρει; Υπόδειγμα επαγγελματία.
Υπάρχουν και χειρότερα.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ