Ο ΕΤΣΙ... ΛΙΑΓΚΑΣ

 

Ο (αληθινό όνομα Γιώργος Λιάγκας) γεννήθηκε στην Αθήνα 28 Μαΐου 1969. Είναι δίδυμος (ότι του φανεί του Λωλοστεφανή) και 49 ετών. Δηλώνει δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπομπών στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Η καταγωγή του είναι από το Αργυροπούλι Τυρνάβου Λάρισας. Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από όπου πήρε το πτυχίο με βαθμό «λίαν καλώς». Δεν του άρεσε όμως και έτσι από το 2000 την χώθηκε στην τηλεόραση.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν ως πιανίστας σε ένα piano-bar. Εκεί τον είδε ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης και τον συμβούλεψε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, πράγμα που έγινε.Κατάλαβες κούκλα μου; Σε βλέπουν να παίζεις πιάνο και σου λένε… «γίνε δημοσιογράφος μωρέ».

Τηλεόραση: Υπήρξε στέλεχος του πολιτικού και κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ στο ΣΚΑΪ (μετέπειτα Alpha) και αργότερα στο Star Channel, όπου με δάσκαλο τον Σταμάτη Μαλέλη παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων…Χμ χμ δελτία ειδήσεων; Ειδήσεις ήταν αυτά που παρουσίαζε; Ξεχάσατε τι παρουσίαζε; Στη συνέχεια μετακινήθηκε στο Mega Channel όπου …

 

H συνέχεια εδώ nikosonline.gr