Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ… ΧΑΛΙΑ

 

Προχώρησα σε μία επισήμανση, θαρρώ αρκετά χρήσιμη. Διαφωτιστική. Πώς να βλέπει τους δημοσιογράφους ο Ιβάν Σαββίδης. Και, βέβαια, δεν αναφέρομαι μονάχα στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, αλλά και στον Μαρινάκη, τον Μελισσανίδη, τον Αλαφούζο.

Τι, λοιπόν, είναι οι δημοσιογράφοι στα μάτια ενός επιχειρηματία, όταν αυτός εκτροχιαστεί και διαβάζει να του γράφουν τα καλύτερα λόγια; Αυτή ήταν η ερώτηση- επισήμανση που έκανα.

Ο Ιβάν π.χ. ορμάει στον αγωνιστικό χώρο, οπλισμένος, κατά τη διάρκεια αγώνα, και σκάνε περισσότερα εκείνα τα δημοσιεύματα που τον… εκθειάζουν. Και τα λιγότερα δημοσιεύματα είναι εκείνα που τον καταδικάζουν, αλλά αυτά δεν… πιάνονται διότι έχουν υπογραφές λειτουργών της δημοσιογραφίας οι οποίοι είναι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ.

Επόμενο, λοιπόν, ο Ιβάν και ο καθένας στη θέση του να θεωρεί τσουτσέκια τους δημοσιογράφους. Όχι απλά να τους αντιμετωπίζει ως χρήσιμους υπαλλήλους του, οι οποίοι εργάζονται στο κανάλι του, στην εφημερίδα του. Τσουτσέκια, όχι αξιοπρεπείς επαγγελματίες, εργαζόμενοι.

Και έρχεται ο χάλιας και σχολιάζει τον αποδυτηριάκια. Και τι λέει εγγράφως ο χάλιας; «Είσαι μαλάκας, αποδυτηριάκια, γιατί τα βάζεις με τον Ιβάν κι όχι με τον Κομίνη, τον διαιτητή, αυτός έβαλε τον Ιβάν μέσα στο γήπεδο» Τι είπε ο σχολιαστής;

Είπε ότι ο Ιβάν είναι τσουτσέκι του Κομίνη. Ότι ο Ιβάν δεν μπούκαρε στο γήπεδο, τον υποχρέωσε να μπουκάρει ο διαιτητής, όταν ακύρωσε το γκολ.

Ο σχολιαστής έβαλε στη ζυγαριά ίσα κι όμοια τον μεγιστάνα Σαββίδη με τον βιοπαλαιστή Κομίνη. Ποια ίσα κι όμοια; Πιο ισχυρός είναι ο ρεφερυ, για τον χάλια.

Συμπέρασμα τραγικό. Μπήκε στη ζωή μας το ίντερνετ κι έγινε η Μεγάλη Αποκάλυψη Τώρα. Βγήκε στη σέντρα ο χάλιας. Είναι αλήθεια ότι πριν το διαδίχτυο ΔΕΝ γνωρίζαμε το μέγεθος του χάλια. Ότι είναι τόσο μεγάλο κόμμα. Και τόσο μαλάκας.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…