ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ

 

Δεν θα μπορούσα ποτέ να ήμουν υπουργός. Γιατί θαρρώ πώς η ευθύνη είναι τόσο μεγάλη, τόσο βαρειά που δεν θα ένοιωθα καλά με τον εαυτό μου. Θα πάθαινα κρίσεις συνειδήσεως ακόμα κι αν έκανα καλά τη δουλειά μου.

Απορώ που κάποιοι υπουργοί έχουν χρόνο και σκέψη να ξοδεύονται σε άσχετες ενέργειες με το αντικείμενο τους. Ο Πολάκης για παράδειγμα. Ο βαρύμαγκας. Και γαμώ το μουστάκι. Κάθε μέρα δηλώνει παρών στα μήντια, με προσωπικές παρεμβάσεις, εκτός υπουργικής του ατζέντας. Αδιανόητο μου κάθεται.

Έχουμε υπουργό υγείας. Επειδή, όμως, έχει εκτιμηθεί ότι ο τομέας της υγείας είναι κρίσιμος έχουμε και αναπληρωτή υπουργό υγείας. Κι όταν λέμε έχουμε υπουργό, έχουμε και αναπληρωτή, εννοούμε ότι τους πληρώνουμε. Μας κοστίζουν. Οι ίδιοι και οι παρατρεχάμενοι τους.

Δεν πληρώνουμε τον αναπληρωτή υπουργό Πολάκη να βρίζει δημόσια κάποιον, για θέματα εκτός της αρμοδιότητας του. Με εκφράσεις πεζοδρομιακές, μάλιστα. Για την υπόθεση π.χ. του τηλεφωνήματος Μαρινάκη στον Τζανακόπουλο. Πληρώνουμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο γι’ αυτή τη δουλειά.

Ο Πουλάκης τα προλαβαίνει όλα. Και στα καθήκοντά του να είναι εντάξει και να βάζει τον καθέναν στη θέση του. Να του βγάλουμε ένα δεύτερο μισθό.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ