Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΗΝ... ΠΑΠΙΑ

 

Κάνει το 1-1 ο αλβανικής καταγωγής Ελβετός στο ματς με την Σερβία και ατάκα επιτόπου «φτιάχνει» με τα ακροδάκτυλα του τον «Αετό» της Μεγάλης Αλβανίας. Τσιμουδιά ο υπάλληλος της ελληνικής κρατικής τηλεόρασης. Δεν είδε τίποτα. Δεν ήθελε να δει. Ίσως να το… είδε, όπως όλος ο ντουνιάς, αλλά δεν γνώριζε τι να πει. Πιθανόν, ο εκφωνητής της ΕΡΤ να ακολουθεί την εθνική «γραμμή» του Κοτζιά, του υπουργού εξωτερικών, ο οποίος μετά το «Σκοπιανό» είναι σε φόρμα και θέλει να κλείσει και το «Αλβανικό».

Η Ελβετία κάνει το 2-1 και ο άλλος σκόρερ, Αλβανάρα ομάδα, αμέσως και περισσότερο επιδεικτικά και φανατισμένα κάνει με τις παλάμες του «Αετό» της μεγαλοϊδεατικής Αλβανίας. Πάλι ο κρατικός «δημοσιογράφος» ποιεί την πάπιαν.

Ειλικρινά δίνω τα συγχαρητήριά μου στους δύο Ελβετούς ποδοσφαιριστές που δεν ξέχασαν και τιμούν τις ρίζες τους. Την πατρίδα τους. Αν ήμουν Αλβανός θα τους χειροκροτούσα και θα ένοιωθα περήφανος.

Γιατί το σχόλιο με την «σιωπή» της ΕΡΤ; Στην «Μεγάλη Αλβανία» συμπεριλαμβάνεται και μέρος της Ηπείρου. Της ελληνικής Ηπείρου. Της «Νότιας» Ηπείρου.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΖΥΓΟΣ