ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΤΟΝΥ ΣΦΗΝΟΣ

 

Φάτσα σαχλαμάρα. Ψεύτικη και συχαμένη φάτσα. Κι όμως, ο showman(;) Τόνυ Σφήνος έγινε φιρμάρα, ο πασίγνωστος, επειδή σ’ ένα διαφημιστικό σποτ μας ρωτάει “Στάει;…”. Φοβερά πράγματα.

Σημεία των καιρών, όπως λέγανε οι παλιοί, οι συντηρητικοί, οι νοικοκύρηδες, οι εκτός τόπου και χρόνου στην εποχή μας σήμερα. Που αποδέχεται έναν τύπο, μέχρι που του δίνει εκπομπή ένα μεγάλο κανάλι, διότι ναζιάρικα και ψιλοπροκλητικά, και... ουδέτερου γένους τουλάχιστον, μας ρωτάει “Στάει;…”.

Αντιληπτό ότι δεν κρίνουμε τον 40χρονο κύριο Θανάση Κιούση, όπως είναι το πραγματικό όνομα του performer Τόνυ Σφήνου. Κρίνουμε την ποιότητα, το ήθος των τηλεοπτικών μηνυμάτων του σήμερα, και βέβαια την κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κιούσης- Σφήνος είναι μια χαρά παλληκάρι, κανονικό, άλλο ότι στην Αμερική παντρεύτηκε κατά λάθος, πάνω σε μεθύσι, έναν τραβεστί, μάλλον έναν φιλαράκι του που ήταν ντυμένος γυναίκα. Το επάγγελμα, βλέπεις, οι απαιτήσεις του επαγγέλματος ή άλλοιώς οι επιθυμίες του κοινού, τον υποχρέωσαν να φορμάρει μια εικόνα σαν κι αυτή με περούκα και γυαλιά.

Άλλο απίθανο. Τι θέλουν οι γυναίκες από τον Σφήνο! Το απίθανο. Να είναι κάποια γυναίκα κανονική και να έχει επιθυμίες από τον κύριο “Στάει;…”. Ο ίδιος ο Τόνυ λέει: “Μου ζητάνε να κόψω το μουστάκι. Καμία δεν θα το καταφέρει''.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΙΔΗΔΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ