Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ

 

Είναι γελοίο, όχι απλά ψεύτικο, να βλέπεις πέντε, αριθμός 5, άτομα, επαγγελματίες της συμφοράς σε τραπέζι τηλεοπτικό να βγάζουν... αγωνία και να... αναλύουν για ώρα πολλή τι... τρέχει με την παρουσιάστρια, που κάνει και το μοντέλο, και τον πρώην της, κάποιον άλλον ανύπαρκτο. Γελοίο; Γελοιοδέστατο. Αηδιαστικότατο.

Πέντε άνθρωποι σε κανάλι, λες και η κυρία τάδε είναι αδελφή τους, κολλητάρι τους, γειτονοπούλα τους, ένα πρόσωπο απόλυτα δικό τους. Και γι' αυτό εξετάζουν όλες τις πτυχές του... προβλήματος, σε βάθος, σε πλάτος. Επειδή είδαν σε δημοσιευμένη φωτογραφία την παρουσιάστρια, που κάνει και την τραγουδίστρια, με τον πρώην της σε ντίσκο. Τι, αλήθεια, μπορεί να συμβαίνει;

Και κατέληξαν οι πέντε της κομπανίας ότι η υπόθεση είναι... μυστήριο. Αφού, βέβαια, αναφέρθηκαν πρώτα σ' όλα όσα είχε πει στις συνεντεύξεις της η παρουσιάστρια, που κάνει και την ηθοποιό, μετά το χωρισμό, ποιες ήταν οι αντιδράσεις της κλπ κλπ. Μυστήριο, λένε. Θρίλερ. Δυστυχώς είναι πεθαμένος ο Χίτσκοκ.

Κι όλο αυτό το ξέρασμα το λένε «δημοσιογραφία», και «πρωινάδικο», και «κουτσομπολιό». Η μαλακία λέγεται μαλακία, λέω εγώ.

Σημειώνω ότι το κουτσομπολιό είναι σοβαρή δουλειά. Έχει τη μαστοριά του. Ο ειδικός ασχολείται για κάποιο συγκεκριμένο λόγο με το το αντικείμενο, όχι ο πατσαβούρας αέρα πατέρα με τα προσωπικά του δήθεν τρέχα γύρευε επώνυμου, διάσημου. Με στόχο να φέρει τον κόσμο κοντά στον πολυφωτογραφημένο, τον πολυσυζητημένο και οπωσδήποτε άξιο λόγου ατόμο. Και, βέβαια, με την ευκαιρία να περάσει κάποια χρήσιμα μηνύματα.


Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΙ ΔΑΣΟΣ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΩ