ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ ΣΤΑ… ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ

 

Ο γάμος της χρονιάς. Της δεκαετίας ο γάμος. Λες και παντρεύτηκε ο πρίγκηπας Χάρυ την Μέγκαν Μαρκλ που την κάνανε Δούκισσα του Σάσεξ. Μετά από δέκα χρόνια συζυγικής ζωής φόρεσαν τα στέφανα ο γεννηθείς στη Γερμανία 48χρονος τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος και το πρώην μοντέλο από την Γερμανία Υβόνη Μπόσνιακ, κόρη Γαλλίδας και Κροάτη.

Το καλύτερο δώρο των νεόνυμφων στα πρωϊνατζήδικα των καναλιών, κάποια βγαίνουν και μεσημέρι, και απόγευμα. Το θέμα που το έπαιξαν και με την τελευταία του λεπτομέρεια. Μη τους ξεφύγει τίποτα. Τι φορούσαν οι προσκεκλημένοι, τι περιελάμβανε το μενού, πως ψήθακαν οι κεφτέδες, τι μουσική έπαιξε, πότε ακούστηκαν τα κλαρίνα.

Χολυγουντιανά πλάνα σε γάμο, λέει, παραμυθένιο σύμφωνα με την έγκυρη κριτική των πρωϊνάδικων, που μετά από χρόνια έχουν αποκτήσει ειδικότητα στο αντικείμενο και το κατέχουν. Και συμφωνούν στην εκτίμηση τόσο οι σοβαροί προσκεκλημένοι όσο και το παρόν στο γαμήλιο πάρτυ τηλεοπτικό κατιναριό.
Ο Μητσοτάκης έχασε. Μιλούσε στην ΔΕ Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΝΔ και τα έχωνε στον Τσίπρα για τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων, αλλά τα μηχανάκια της τηλεθέασης δούλευαν για το γάμο του Ρέμου.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ