ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

 

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης είναι ολυμπιονίκης. Αυτό σημαίνει ότι όλοι Έλληνες, και εννοώ ο,τι γράφω, οφείλουν σεβασμό στον αθλητή που πήρε χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς του 1996. Αυτό είναι το ένα.

Το άλλο είναι πώς δεν έχει νόημα ένα δημόσιο πρόσωπο να λέει πράγματα που τον αφορούν προσωπικά χωρίς λόγο. Έναν απίστευτος όγκο απορριμμάτων ρίχνουν καθημερινά τα media. Άνευ σημασίας, ουσίας και πνευματικής συνουσίας. Να διαβάσει ο άλλος, να σκεφτεί, να προβληματιστεί.

''Όταν ήμουν πιτσιρικάς.... '', δήλωσε τηλεοπτικά ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ''... δεχόμουν bulling για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Αυτοί, όμως, που ήθελαν να με εκφοβίσουν έτρωγαν ξύλο από εμένα. Δεν μάσαγα από bulling…''.

Κι όλα αυτά οι αγράμματοι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ τα χαρακτήρισαν… αποκάλυψη! Πώς το ξέρουν ότι συνέβησαν; Το ότι κάποιος λέει κάτι δεν σημαίνει ότι έτσι είναι κι όχι όπως θέλει ο ίδιος να τα πάρουσιάζει. Αυτό είναι σχόλιο ακαδημαϊκό και δεν αφορά την… εξομολόγηση (;) Μελισσανίδη.

Περί αποκαλύψεως ισχύει μόνον αν μας πει, που δεν μας το είπε ο Ιωάννης, ποιος ήταν, ποιος είναι ο σεξουαλικός του προσανατολισμός. Παράλειψη.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FREEDOM