ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ

 

Παλαβιάρα. Να το πούμε κυριλάτα, γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα. Έχει τα ζόρια της, μία ζωή νευρωτική, κάνει τις τρέλες της και δεν είναι μαλάκες στα ΜΜΕ να μην κάνουν το δικό τους παιχνίδι.

Αυτό λέγεται «φαινόμενο». Να πετάει στον αέρα μία μπούρδα ο επώνυμος και επιτόπου να βγαίνουν στο παζάρι γνωστοί και άγνωστοι και λένε. «Τι μαλακία είναι αυτή;» ή «Συμφωνώ μαζί του». Και από κοντά πέφτουν οι ατέλειωτες εξυπνάδες.

Θυμάμαι πριν 30 χρόνια περίπου, η Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο Κόνορ ( γεννήθηκε Δεκέμβριο 1966), πιτσιρίκα ακόμα, έγκυος άγνωστου επιβήτορα, μπροστά στην κάμερα έσχισε τη φωτογραφία του Πάπα της Ρώμης. Επειδή η καθολική θρησκεία απαγορεύει την έκτρωση.

Η κυρία σίγουρα ταλαντούχα, έχει κάνει παγκόσμια σουξέ, άσχετο αυτό, τον περασμένο μήνα την έκανε. Μεταγραφή από τον χριστιανισμό στον μουσουλμανισμό. Άλλαξε και το όνομα της. Έγινε Σουχάντα Ντάβιτ. Και φοράει χιτζάπ. Κι έριξε την ατάκα για να τσιμπήσουν οι… διψασμένοι σχολιαστές του διαδιχτύου:

-Συχαίνομαι τους λευκούς. Δεν θα ξανακάνω παρέα με λευκούς.

Δεν το καταλαβαίνω. Να κυκλοφορεί αντίδραση στη κάθε μαλακία του κάθε βαρεμένου. Άστον τον δυστυχή να λέει, να κάνει τα δικά του. Η συγκεκριμένη λευκή κουνημένη, τι λάλησε; Αυτό που δεν έπιασε κανένας ιντερνικός σχολιαστής. Ότι είναι καταραμένοι όσοι μουσουλμάνοι λένε καλημέρα σε χριστιανούς, εβραίους, βουδιστές και σία. Και ότι η μουρλέγκω θα πάρει οπωσδήποτε το πρωτάθλημα της σωτηρίας της ψυχής της, τώρα που άλλαξε φανέλα πίστης.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ Η KIM KARDASHIAN