ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

 

Που είναι ο Κασιδιάρης; Μιλάμε για την απώλεια. Δεν βλέπουμε Κασιδιάρη. Το παιδί έχει εξαφανιστεί, μάλλον τον έχουν εξαφανίσει. Κι όμως, η τηλεόραση ψοφάει για τέτοια ταλέντα. Με τύπους που εμφανίζονται στα talk – show ολότελα προπονημένοι κι έχουν το ταλέντο να τα χώσουν στον αντίπαλο, άμα λάχει να κάνουν λορδεμπού το στούντιο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν εντελώς άγνωστος μέχρι που μπήκε στη Βουλή με την Χρυσή Αυγή, το 2012. Στην αρχή ήταν τρακαρισμένος μπροστά στις κάμερες, αλλά στη συνέχεια άπλωσε τα προσόντα του. Το μάτι του γυάλιζε. Ετοιμοπόλεμος στις ατάκες του και ο πολιτικός λόγος του δεν στερούνταν από περιεχόμενο. Χωρίς ποτέ να εγκαταλείψει την επιθετικότητά του. Μέχρι που κατάβρεξε με ποτήρι νερό την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου και χαστούκισε την βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Το γνωστό επεισόδιο τον Ιούνιο του 2012 στην εκπομπή του Παπαδάκη στον Αντένα. Όταν πια ουσιαστικά τέθηκε εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και επειδή έγραφε τηλεοπτικά η παρουσία του Κασιδιάρη βγήκε non paper φιρμάνι στα κανάλια να αποκλειστεί ο τραμπούκος Κασιδιάρης, που περιοριζόταν να δίνει ρεσιτάλ σε περιθωριακές τηλεοπτικές συχνότητες.

Πειραιώτης με καταγωγή από την Μάνη ο Ηλίας Κασιδιάρης γεννήθηκε το 1980, σα σήμερα 29 Νοεμβρίου, και είναι ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, που κατηγορήθηκε ότι έχει δράση εγκληματικής οργάνωσης. Ο Κασιδιάρης συνελήφθη και φυλακισμένος ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, το 2014. Πήρε 16,1%.

Δεν με απασχολεί αν είναι όπως τον κατηγορούν ρατσιστής, αντικομουνιστής, αντιμεταναστευτικός, ξενοφοβικός. Ούτε με ενδιαφέρει αν εκπαιδεύει τα μέλη του κόμματος του στις πολεμικές τέχνες. Λείπει ο και συγγραφέας Ηλίας Κασιδιάρης από την καθημερινότητα μας. Δεν τον ακούμε, δεν τον βλέπουμε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΙΒΑΝ ΝΑ ΜΗΝ… ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ OPEN