Το τηλεοπτικο κυκλωμα

 

Η απόφαση μου να σταματήσω να βλέπω τα Ελληνικά κανάλια και τις εκπομπές που παράγουν, νομίζω ότι μου έχει κάνει πολύ καλό. Τουλάχιστον δεν εκνευρίζομαι. Που και που όμως, μπαίνω σε διάφορα sites για να διαβάσω και να ενημερωθώ ή αν έχω κέφια μπαίνω και στο επίσημο site της Nielsen για να δω τι παρακολουθεί ο κόσμος.

Λοιπόν που λέτε, ο κόσμος της τηλεόρασης είναι ένας «πλασματικός» κόσμος, πολύ περίεργος, παράξενος, ύποπτος και επικίνδυνος.

Κατ΄ αρχήν να σας πω ότι όλα τα κανάλια μας δεν εκπέμπουν «αθώα». Σε κάτι αποσκοπούν…Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να «καθάρισε» το τοπίο με τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά φυσικά δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» την διαπλοκή και το τι κρύβεται στο μυαλό των καναλαρχών.

Μασάει η κατσίκα ταραμά;

Τα κανάλια δεν πάνε καλά οικονομικά, μπαίνουν μέσα, αλλά παρ΄ όλα αυτά συνεχίζουν να εκπέμπουν γιατί εξυπηρετούν συμφέροντα πολιτικά και οικονομικά. Κάποια τα παίρνουν χοντρά από τις εταιρίες, τις επιχειρήσεις και τα πολιτικά κόμματα. Αυτοί άλλωστε κάνουν κουμάντο. Οι εταιρίες και τα κόμματα.

Γιατί νομίζετε- για παράδειγμα- πως το τάδε κανάλι είναι ξεδιάντροπα δεξιό; Από ιδεολογία. Χαχαχαχαχαααααα…όχι αγαπούλες μου. Η ΝΔ τα…

Η συνέχεια εδώ nikosonline.gr