ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Η ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ

 

Γίνονται φοβερά πράγματα, κύριε. Aνεξήγητα. Και στο καιρό μας, σήμερα. Και σα μαλάκας ψάχνεσαι, με ποια λογική, ρε παιδί μου, γιατί συμβαίνει αυτό το απίθανο, το ακατανόητο. Και δεν βρίσκεις άκρη.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, εξοχότατος Γιάννης Δρόσος, προσέλαβε για σύμβουλό του τον παρουσιαστή Σπύρο Χαριτάτο. Με ποια κριτήρια; Με ποια προσόντα.

Υποτίθεται ότι η ΕΡΤ είναι κρατική, όχι προσωπική, όχι οικογενειακή επιχείρηση. Η πρόσληψη έγινε, σύμφωνα με την απόφαση, για να συμβουλεύει τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ και νυν αφεντικό της ΕΡΤ, σε θέματα που αφορούν «την κοινωνία των πολιτών». Για όνομα.
Συμπαθητικός άνθρωπος ο 46χρονος κύριος Χαριτάτος, αλλά για σύμβουλος σε επίπεδο τόσο υψηλό, όπως αυτό του διευθύνοντα σύμβουλου στην κρατική τηλεόραση, δεν ακούγεται καλά. Δεν νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος ο Χαριτάτος επειδή έχει δουλέψει στις εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά και της Ελένης Μενεγάκη.

Όσο για τον 68χρονο δικηγόρο κύριο Δρόσο, δικαιολογημένα τον είχαν διορίσει πρόεδρο στην ΕΠΟ. Επειδή μιλάει τα ρωσικά, να μπορεί να συνεννοείται με τον Ιβάν Σαββίδη. Στην ΕΡΤ δεν χρειάζονται κάτοχο της ρωσικής γλώσσας. Αυτό, όμως, που του λείπει, η πληροφόρηση για τα θέματα της «κοινωνίας των πολιτών», το ρύθμισε με την πρόσληψη του Χαριτάτου.

Φοβερά πράγματα, κύριε.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΚΑΝΑΝ PHOTOSHOP ΣΤΟΝ BRAD PITT