ΕΝΑΣ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ

 

Πιάνει στα πράσα την γυναίκα του μ' άλλον, μάλιστα μέσα στο ίδιο του το σπίτι, και ο κερατάς τα βάζει με τον εραστή. Τι σόι μαλάκας να 'ναι ο κύριος! Κανονικά θα έπρεπε να αισθάνεται προδομένος από την κυρά του, όχι από τον ξένο άνθρωπο. Και, βέβαια, να τα βάλει με τον εαυτό του.

Τον ξέραμε για ρεμάλι ολκής τον πρωτοπυγμάχο Μάικ Τάυσον, ο οποίος το 2014 μας συστήθηκε και ως εξέχων κερασφόρος. Εξομολογήθηκε το πρεζόνι ότι τσάκωσε στο κρεβάτι την πρώην σύζυγό του με τον διάσημο χολυγουντιανό σταρ Μπραντ Πητ. Και ποιο επεισόδιο προέκυψε; Κατά τον ίδιον τον Τάυσον, ο ηθοποιός, γνωστός και σε ρόλους σκληρού στο σινεμά, γονατιστός παρακαλούσε τον μποξέρ να μην τον δείρει.

“Σαν κλαμένο μουνί, με δάκρυα στα μάτια ο Μπραντ Πητ μου ζητούσε μην του χαλάσω τη φάτσα” είχε πει ο πρώην παγκόσμιος βαρέων βαρών. Αυτό είναι το πρόβλημα, ρε σκυλάραπα; Ότι έτρεμε ο παιδαράς Brad" Pitt να μην τον κοπανήσεις; Όποιος κι αν ήταν στη θέση του θα φοβόταν απέναντι στον Τάυσον, ο οποίος δεν ζυγίζει σαν αρσενικός διότι δεν είχε τον ανδρισμό να ρίξει την ευθύνη της απιστίας της γυναίκας του σ' αυτήν και στον ίδιο προσωπικά.

“Ήταν να τον λυπάσαι τον Μπραντ Πητ... ” είπε ο νταής Μάικ Τάυσον. Φοβερά πράγματα. Να πηδάνε αυτουνού την γυναίκα και να είναι για λύπηση ο γαμιάς, όχι ο κερατάς.

Θυμήθηκα την ιστορία με αφορμή τα γενέθλια σήμερα 18 Δεκεμβρίου του γεννημένου το 1963 Μπραντ Πητ. Με την ευκαιρία. Είμαι με τον ηθοποιό Μπραντ Πητ, γιατί μ΄αρέσει να τον απολαμβάνω στο σινεμά. Αυτό θέλω, την ικανότητα του, μην πω τη βαρειά λέξη, δηλαδή το ταλέντο του, και τον επαγγελματισμό του. Δεν δίνω δεκάρα τσακιστή αν παντρεύτηκε, αν χώρισε, αν είναι με τον Τραμπ ή την Κλίντον, υπέρ των μεταναστών ή όχι. Τον ηθοποιό εκτιμώ, όχι το άτομο που ενσαρκώνει τούτον κι εκείνον τον ρόλο.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ