ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ… «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ»!

 

Καλά του κάνανε του Τζήλου και τον σαπίσανε στο ξύλο. Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Αυτό έπρεπε να πούνε εκείνες οι ΠΑΕ, κι εκείνες οι εφημερίδες που δικαίως ή αδίκως, άσχετο αυτό, διαμαρτύρονται για σφαγές στις ομαδάρες τους από τα κοράκια.

Αυτό είναι το έντιμο. Να πούνε «Καλά να πάθει ο Τζήλος και ο κάθε διαιτητής που χειρουργεί μία ομαδούλα''. Όλα τα άλλα είναι υποκριτικά. Να καταδικάζουν τη… βία που αυτοί όχι μόνον την προκαλούν, αλλά πιθανότατα είναι και οι ηθικοί αυτουργοί της.

Μόνο όποιος έχει στόκο στο μυαλό θα πει ότι κάποιοι… φανατισμένοι οπαδοί με δική τους πρωτοβουλία, με… παρόρμηση κι όχι εν ψυχρώ κτύπησαν τον διαιτητή.

Αλήθεια, σε ποιόν, σε ποιους απευθύνονται όσοι δείχνουν την... αγανάκτησή τους για το νέο μαφιόζικο κτύπημα σε διαιτητή; Στους πληρωμένους ανθρώπους της νύχτας, που έκαναν τη βρωμοδουλειά; Αλήθεια, απ’ αυτούς περιμένουν να σταματήσουν, να μη τα… ξανακάνουν.

Όχι ανοχή στη γκανγκστερική βία, λένε. Φτάνει πιά! Δεν πάει άλλο.

Εγώ λέω φτάνει πια τα κωλομπαρίστικα «Φτάνει πιά!» Και τα «Κάντε κάτι». Ποιοι να κάνουν, ρε; Ο υπουργός; Μέχρι πριν ένα τέταρτο της ώρας ο άνθρωπος… έκανε πολλά. Και η ΕΠΟ έκανε, και η σούπερ λήγκ, όλοι κάνανε. Τι… άλλο να κάνουνε;


Διαβάστε ακόμα:

ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ... ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΔΟΥΝΑΒΗ