ΠΟΙΑΣ ΠΟΡΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ;

 

Ο φουκαράς διαιτητής έφαγε το ξύλο και οι πονηροί της πιάτσας πουλάνε τζάμπα μαγκιά. Όλα τα καλά παιδιά, του κατηχητικού να ‘ούμε, καταδίκασαν τη μαφιόζικη επίθεση στον Τζήλο.

Γιατί να μείνει έξω από το χορό ο Λουτσέσκου, που αυτός δεν είναι πονηρός. Ο προπονητής του υποψήφιου πρωταθλητή ΠΑΟΚ. ''Να βρεθούν οι μπάσταρδοι που χτύπησαν τον Τζήλο'' ζήτησε ο Ρουμάνος επαγγελματίας. Φοβερό. Προσβλητικό. Ποιο;

Ένας ξένος, λέω για τον Λουτσέσκου, μας λέει ότι πρέπει να συλληφθούν οι ένοχοι. Μην και δεν τους τσακώσει η αστυνομία. Πώς να το πάρουμε αυτό; Υπόδειξη. Απαίτηση. Εντολή. Κι αν δεν τους πιάσουμε τους μπάσταρδους μήπως και ο Λουτσέσκου κάνει απεργία και αφήσει απροπόνητους τους παίκτες.

Και πως το ξέρει ο Λουτσέσκου ότι τα καθάρματα, οι μπάσταρδοι δεν είναι από ΠΑΟΚ μεριά; Κατ’ αρχήν δεν ξέρουμε αν είναι παοκτσήδες. Ή γάβροι και βαζέλοι. Αεκτζήδες ή αρειανά. Και σίγουρα αν, λέω αν, πρόκειται για τίποτα παοκτσήδες μπάσταρδους, αυτοί δεν θα είχαν ενημερώσει προηγουμένως τον Ρουμάνο. ''Έχε υπ’ όψιν, Ραζβάν, θα δώσουμε ένα μάθημα στον μπάσταρδο τον Τζήλο''.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΟΚ, ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ